Akhirnya Puteri Sarah 4kui Sudah Setahun Tidak Disentvh Dan JaIani Hidvp Tanpa Hubvngan

Semalam hangat diperkatakan mengenai pendirian pengarah terkenal, Syamsul Yusof yang enggan menceraikan isterinya, Puteri Sarah dalam prosiding sebutan di Mahkamah Rendah Syariah.

Memetik kenyataan Sarah, dia menuntut cerai terhadap suaminya kerana mereka tidak lagi menjalani kehidupan sebagai suami isteri.

Syamsul menghadirkan diri ke mahkamah semalam

Aktres itu juga mendedahkan, Syamsul hanya memberi nafkah buat kedua-dua anak mereka, namun sudah setahun tidak menjalankan tanggungjawab sebagai suami.

“Kita dah lama tak macam suami isteri. Dia dah lama tak jalankan tanggungjawab sebagai suami. Tetapi nafkah anak-anak dia tak abaikan. Lagi sekali, nafkah anak-anak dia tak abaikan,” katanya.

Sementara itu, Sarah menambah, ini kali pertama dia dan Syamsul berjumpa selepas setahun tidak bertemu serta meminta suaminya itu supaya melepaskannya.

“Saya dah setahun tidak berjumpa dengan dia dan ini baru pertama kali kami bersua semula. Apa yang ada sinar lagi? Biarkan saya pergi”

“Saya harapkan supaya dilepaskan dengan baik. Jangan susahkan lagi keadaan. Untuk apa? Awak dah kahwin baharu, pergilah dekat isteri sana. Saya tak marah,” akuinya.

Dalam prosiding semalam, Syamsul enggan menceraikan Sarah kerana percaya masih ada sinar untuk mereka berdamai dan kembali kecap bahagia.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: MSTAR/BOOM/achikdia.com