Akhirnya Puteri Sarah Beri Jawapan Pedas SeIepas Syamsul Yusof Dipersoal Biarkan Isteri2 Berp3rang

Puteri Sarah Liyana hari ini memaklumkan yang dirinya telah dibenarkan untuk memulakan prosiding menghina mahkamah terhadap madunya, Ira Kazar, kakaknya, Yasmin dan bapanya, Kazaruddin Saisi.

Kongsi berita di media sosial

Potongan berita tentang perkara itu telah dikongsikan semula oleh pelakon itu di Instagramnya dan mendapat pelbagai maklum balas daripada netizen.

Apa perasaan dia ekk?

Antara komen yang menarik perhatian ramai termasuklah tuan empunya badan sendiri adalah persoalan netizen yang ditujukan kepada suami Puteri Sarah dan Ira Kazar iaitu Syamsul Yusof.

Menurut pengguna media sosial itu, dia tertanya-tanya mengapa pengarah tersohor berkenaan membiarkan sahaja isteri-isterinya berbalah tanpa ada sebarang penyelesaian.

Puteri Sarah beri jawapan pedas

Namun, Puteri Sarah dilihat tidak menunggu lama untuk membalas pertanyaan tersebut dengan memberikan jawapan pedas mengatakan yang menjadi seorang pemberani itu sangat sukar.

Proses mahkamah memang lama

Dia juga sempat membalas komen netizen yang seakan sudah muak dengan episod rumah tangga mereka dengan mengatakan yang urusan mahkamah memang mengambil masa.

Terdahulu, Puteri Sarah telah dibenarkan untuk memulakan prosiding menghina mahkamah terhadap madu serta keluarganya yang didakwa menghina mahkamah susulan melanggar perintah injuksi .

Ira Kazar atau sesiapa yang mempunyai kaitan dengannya telah dihalang daripada menjejaskan ketenteraman dan kedamaian Puteri Sarah dan keluarga serta keluarga mentua termasuk suaminya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG Puteri Sarah/achikdia.com