Akhirnya Puteri Sarah Tegvr Portal Terkenal, Janganlah Buat Tajuk B0ngkak Kerana Akan Undang Persepsi Neg4tif

Pelakon, Puteri Sarah dilihat meluahkan rasa kesal terhadap beberapa portal terkenal yang dikatakan telah memberikan headline yang ‘bongkak’ mengenai dirinya berhubung kes permohonan cerai terhadap suaminya yang juga pelakon dan pengarah terkenal, Syamsul Yusof.

“Sarah Kata Harap Minta Dilepaskan. Bukanlah Tajuk Bongkak Macam Ni..”

Akui memberikan kenyataan kepada media tempatan mengenai dirinya yang menitipkan harapan agar dilepaskan oleh suaminya itu, Puteri Sarah menerusi Insta Stories menyatakan bahawa pihak terlibat seharusnya tidak memberikan ‘headline’ yang bongkak kerana itu adalah kerja Allah.

“Apelah tajuk mengundang. Ya semalam media tanya Sarah, tapi Sarah kata harap minta dilepaskan. Bukanlah tajuk bongkak macam ni yakin 100 %. Itu kerja Allah” tulis Puteri Sarah

Minta Pihak Terlibat Henti Beri Headline ‘Mengundang’

Tambahnya lagi, pelakon drama Andai Itu Takdirnya ini turut meminta pihak terlibat untuk henti memberikan ‘headline’ yang mengundang persepsi negatif mengenai dirinya di media sosial.

“Janganlah buat tajuk macam ni pulak nampak buruk dekat Sarah. Nanti warga FB mula cacing kepanasan cakap macam-macam”

Lepastu nanti yang lain-lain pickup site headlines pun mengundang” tulis Puteri Sarah

Sekadar info, tarikh sebutan kes permohonan cerai antara Puteri Sarah dan Syamsul Yusof bakal berlangsung pada 7 Mac ini di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan.

Permohonan cerai tersebut difailkan mengikut Seksyen 47 Akta Undang-Undang Keluarga Islam ( Wilayah-Wilayah Persekutuan) 1984.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: murai/achikdia.com