Akhirnya Shuhada Sendiri Manceritakan Tentang MaIam Kejadian, Memang Athira Ada Kaitan, Bekas Suami Naik Tangan

Sentiasa nampak manis apabila berlakon di hadapan kaca televisyen, kekecohan berita Hafidz Rosli mengasari isterinya, Nurul Shuhada Mat Shukri semalam nyata mengejutkan ramai peminat.

Bermula dengan pendedahan tentang selingkuh sampailah isu tidak pernah bell beras, tiada siapa menduga kemelut mereka boleh sampai ke tahap melibatkan kekasaran fizikal.

Shuhada terima 10 jahitan di pipi kiri & kesan parut kekal selamanya. Kejadian yang berlaku di sebuah R&R berlokasi di Sungai Buloh, Selangor itu menyebabkan Shu terpaksa menerima 10 jahitan di sebelah pipi kirinya.

Ditanya apakah tindakan lanjut yang akan dibuat, wanita berusia 29 tahun tersebut menyerahkan segalanya kepada pihak berkuasa. Insiden di R&R semalam ada kaftan dengan Athira.

Meskipun tidak diceritakan secara terperinci apakah kemelut sebenar yang menyebabkan aktor itu bertindak kasar, Shu berkata dia tidak akan berdiam diri lagi.

Namun di sudut lain, Shuhada mendedahkan insiden 3 penumbuk terbabit mempunyai perkaitan dengan orang ketiga yang sebelum ini pernah hadir ke dalam rumah tangga mereka iaitu Athira Yuhada. Polis boleh dapatkan bukti perbualan.

Walaupun ada membuat penafian dan memohon maaf suatu ketika dahulu, Shu mengesahkan rupanya kedua-duanya masih mempunyai hubungan. Justeru dia juga berpesan agar Athirah dan Hafidz tidak cuba berbohong mengenai kejadiaj ini kerana bukti berupa rekod perbualan boleh didapatkan oleh pihak polis.

“Anak-anak tidak tahu yang bapanya tumbvk saya. Mereka ketika ini berada di Perlis dan dijaga oleh ibu bapa saya. “Mereka masih berhubung. Kejadian yang beriaku semalam pun disebabkan perkara ini. Jadi, jangan berbohong sebab poIis boleh mendapatkan bukti rekod perbualan,”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: kd/achikdia.com