Akhirnya Shuib D3dah Kebenaran Status Hubungan Dengan Watie, Saya BakaI Mendirikan Rumahtangga

Pelawak dan penyampai radio Suria FM Shuib meny4ngkal d4kwaan bakal mendirikan rumah tangga dengan usahawan Watie Hanifah awal tahun depan.

Kadang-kadang bila ada perkara yang tidak betul diseb4rkan, saya perlu cakap. Contoh, ada khabar angin mengatakan saya bakal mendirikan rumah tangga pada awal tahun depan.

“Apa boleh saya katakan, semua itu tidak ben4r. Saya tidak pernah mengeluarkan kenyataan tetapi orang lain pula lebih tahu”

“Saya bimbang jika keluarga anggap saya belakangkan mereka walhal saya sendiri belum merancang apa-apa soal perkahwinan,” katanya kepada mStar.

“Saya orang yang sentiasa berbincang dengan keluarga jika ada sebarang keputusan perlu dibuat. Bila mereka tidak tahu dan lihat di media s0sial, itu akan menjadi pertanyaan dalam hati mereka”

“Kadang-kadang keluarga pun rasa sensltif juga nak bertanya. Tapi saya pelik kenapa netizen tidak sensltif dan menyeb4rkan perkara yang tidak benar,” jelasnya.

“Dalam kehidupan ini banyak perkara yang kita tidak boleh nak jangka dan elak. Sama juga bab jodoh. Saya hanya serahkan segala-galanya kepada Allah”

“Kalau ada benda-benda baik yang berlaku, saya pasti akan kongsikan kepada semua. Saya pun tak suka nak menlpu atau s0rok-s0rok”

“Kalau jadi, Alhamdulillah tetapi kalau tak jadi nak buat macam mana,” ujarnya.

Terdahulu, Shuib mengakui dia kini sedang berkawan rapat dengan Watie selepas timbul d4kwaan mereka dikatakan sedang bercinta dan berpakaian sedondon ketika menghadiri sebuah k0nsert baru-baru ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: mstar/achikdia.com