Akhirnya Soffi Jikan Bvka MuIut, Ded4h KemeIvt Antara Aaron Aziz Dan Syamsul Masih BerIarutan

Akhirnya Soffi Jikan Bvka MuIut, Ded4h KemeIvt Antara Aaron Aziz Dan Syamsul Masih BerIarutanSebelum ini terdapat laporan yang mengatakan pelakon Aaron Aziz menjelaskan yang dia sudah tidak lagi terlibat secara langsung dalam filem Original Gangster arahan Syamsul Yusof.

Jelas Aaron, dia tidak menarik diri daripada produksi filem itu tetapi sebenarnya telah dibuang.

Terbaru! Menurut laporan mStar, pelakon Soffi Jikan tampil untuk mendedahkan wujudnya kemelut sehingga menyebabkan Aaron dibuang dari barisan pelakon.

Bukan tu jer, Soffi juga mengatakan yang hal itu masih lagi berlarutan tapi dia tidak mahu masuk campur dan berharap agar masalah itu dapat diselesaikan dengan baik.

Benda ini masih terpendam tapi kita harap semuanya berakhir dengan baik. Saya tak boleh komen lebih kerana tidak mahu masuk campur, cuma apa saya harapkan Aaron dan Syamsul selesaikan ia yang timbul dengan berhemah.

Pelakan yang terkenal dengan trademark ‘Kasi sengat’ itu juga berasa terkejut apabila nama Aaron telah digugurkan dalam filem itu.

Kami yang berada di set penggambaran lagi terkejut sebab ia berlaku secara tiba-tiba tapi kami semua profesional dan mesti ada sebab kukuh tentang keputusan dibuat Syamsul dan penerbit.

Kami juga tiada hak secara individu untuk berburuk sangka

Sebelum ini Aaron juga tidak mahu mendedahkan sebab sebenar dia ‘dipecat’ kerana enggan membuka aib sesiapa.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: mStar/achikdia.com