Akhirnya Ude Buat Luahan Di IG Tarik Perhatian Netizen, Baru Tak Cukup Tanah Kau Nak Sembvnyi

Baru-baru ini, suami kepada pelakon Izreen Azminda iaitu Ude Wahid secara tiba-tiba memuat naik hantaran status di Instagram Story meluahkan rasa kesaI terhadap seseorang yang sering ‘bising’ di media s0sial, namun enggan berjumpa secara depan-depan.

Menurut Ude atau nama sebenarnya, Muhammad Radzi Abdul Wahid seakan-akan pers0alkan tindakan individu tersebut yang sering berk0ngsikan masaIah kepada orang lain agar ramai yang mengetahuinya.

Dalam pada masa yang sama, dia turut memberi am4ran agar pihak terbabit berhenti berk0ngsikan semua perkara kerana risau alb sendiri akan terbuka.

Jangan nanti dok bising-bising dekat Instagram tiba-tiba Allah buka alb kau baru time tu tak cukup tanah kau nak sembvnyi.

Bagaimanapun, identiti individu yang dimaksudkan oleh pasangan suami isteri terbabit masih belum dapat diketahui kerana kedua-duanya tidak menyebut nama di st4tus Instagram mereka.

Menjengah di Instagram Izreen, dia juga seakan-akan meluahkan rasa kesaI kepada individu tersebut yang hanya berani bersuara di media s0sial serta pertik4ikan sama ada individu tersebut masih belum m0ve on kerana memuat naik gambar bek4s suami yang kini sudah mempunyai keluarga sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: beautifulnara/achikdia.com