Akhirnya Zarina Anjoulie Muatnaik Satu Post Tentang Kebenaran, Masa Akan Bongkarkan Segalanya

Tidak dpat dinaflkan, nama pelakon Zarina Anjoulie kerap menjadi perhatian ramai gara-gara k0nflik percintaannya bersama Datuk Seri Khazrul Elzey yang dikatakan sudah memilih untuk bersahabat selepas kurang sebulan mengikat tali pertunangan.

Malah, sebelum ini juga Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju mendedahkan ego merupakan punca kepada hubungan dia bersama bekas tunang terlerai di pertengahan jalan telah berjaya menarik perhatian ramai.

Bukan itu sahaja, apa yang lebih mengejutkan netizen apabila Khazrul memberitahu dia berasa malu Anju sering berpenampilan seksi dan berharap agar Anju menutup aurat dengan sempurna kelak.

Susulan itu, baru-baru ini, Anju meluahkan rasa sebak dengan ujian yang dialaminya pada ketika ini namun, dia percaya bahawa nikmat Allah itu lebih besar berbanding segalanya.

Reda dengan dugaan, pelakon yang berusia 35 tahun itu memaklumkan kebenaran akan terbongkar suatu hari nanti dan dia telah membuat keputusan untuk mendiamkan diri.

Sementara itu, dia menzahirkan ucapan terima kasih kepada orang ramai yang sentiasa memberi sokongan dan berharap agar netizen mendoakan urusannya dipermudahkan.

“Allahuakbar, besar betul ujian. Tapi besar lagi nikmat Allah bagi. Tak mengapalah lambat laun masa yang akan bongkarkan segalanya. Saya pilih untuk berdiam diri, terima kasih semua ye doakan saya,” ujarnya.

Terdahulu, Anju berpendapat memakai tudung semata-mata tidak menunjukkan seseorang telah berubah sepenuhnya malah, perlu membetulkan akidah untuk menjadi seorang insan yang lebih baik.

Sumber : omm/achikdia.com