Atu Zero SeIamba Kvtuk NabiIa RazaIi Tak BoIeh Menyanyi Live Di Masked Singer Bvatkan NabiIa Tersinggvng

Penyanyi Nabila Razali meluahkan rasa kecewa terhadap komen pelawak Atu Zero yang menyindir dia tidak boleh menyanyi secara live ketika muncul menerusi program The Masked Singer Malaysia pada malam Jumaat.

Nabila atau Nur Nabila Mohd Razali, 31, berkata, komen dibuat Atu tidak sepatutnya dijadikan bahan jenaka atau punchline ketika muncul dalam program televisyen.

“Mungkin punchline sebegini kelakar bagi sesetengah orang tetapi tidak buat saya”

“Nabila harap Atu tidak menjadikan peribadi orang lain sebagai bahan jenaka”

“Saya tidak marah kepada dia (Atu). Hanya sedikit kecewa,” katanya.

Nabila meluahkan pandangannya mengenai tindakan Atu itu menerusi perkongsian di Instagram miliknya.

Ia berikutan Atu memberi komen kepada salah seorang peserta The Masked Singer Malaysia iaitu Si Tangkis yang menyanyikan lagu Pematah Hati.

Atu dalam komennya secara spontan memberitahu individu di sebalik kostum itu bukan Nabila kerana penyanyi itu tidak boleh membuat persembahan secara langsung.

Dalam pada itu, Nabila berkata, dia melihat kata-kata pelawak itu sama seperti isu body shaming yang sering menjadi perdebatan hangat apabila seorang pelawak menggunakan perkara itu untuk dijadikan bahan jenaka.

Luahan Nabila terhadap komen Atu

“Saya rasa perkara ini sama sahaja seperti body shaming. Kepada semua pelawak, tolong cari bahan jenaka lebih baik untuk buat orang ketawa”

“Mungkin awak mahu jatuhkan orang lain demi mendapat perhatian,” ujarnya.

Sementara itu, penyanyi lagu Peluang Kedua ini berkata, dia sentiasa cuba memperbaiki diri selepas sering kali mendapat kritikan gagal membuat persembahan baik di atas pentas.

“Saya cuba sebaik mungkin untuk memperbaiki diri saya setiap tahun. Hanya peminat setia sahaja tahu progres yang saya lalui,” jelasnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: mStar/achikdia.com