Bagai Jatvh Ditimpa Tangga, Lepas 5 BuIan Cer4i, Bekas lstri Tegar Kongsi Foto Mesra Dengan LeIaki Lain PuIa

Penyanyi Indonesia yang popular dengan lagu ‘Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang’ iaitu Tegar Septian baru sahaja bercerai dengan isterinya, Sarah Sheilka Kamilia dipercayai berpunca daripada masalah kewangan.

Namun siapa sangka, baru lima bulan bercerai, nama bekas isteri Tegar menjadi bualan hangat netizen selepas tindakannya memuat naik beberapa foto mesra bersama seorang lelaki dalam laman sosial. Susulan daripada foto tersebut, ramai netizen membuat spekulasi bekas isteri Tegar kini sudah mempunyai pengganti.

Meskipun ruangan komen laman sosial Sarah Sheilka dibanjiri dengan pelbagai pertanyaan mengenai hubungannya dengan lelaki yang dikenali dengan nama Fatham, namun tiada sebarang respon yang diberikan wanita itu.

Komen netizen

“Ex dia nak hidup senang dgn laki lain. Mana mahunya nak hidup dgn Tegar. Sabarlah Tegar”

“Semua kerana duit dan harta jika tiada duit macam nilah jadinya”

“Perempuan semua sama..cakap hidup susah mati bersama..pada hal masa senang je sweet..dah susah abis la..carik peganti..yg laki pun satu..dah senang tu cari je sper awal..dah susah tak kalut”

“Ermm nk wat cmne,.mst isteri dia xnk tggu lagi kehidupan cmt.ad trbaca pnca drg cerai sbb tegar xnk kluar brkrja, duk kemurungan dlm umah,.hbis cmne nk beli mkn pkai smua,ngan ank kecik lagi”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: tambahkeju/achikdia.com