Baru C3rai Terus Nampak Cantik, Shuhada Tampak Kurus Dan Sudah Ke M4hkamah Syariah, Harapkan Nafkah Anak2 Tak Akan Terpvtus

Nurul Shuhada Mat Shukri atau Shu nampaknya tidak membuang masa dengan segera menyelesaikan urusan-urusan berkaitan penceraiannya dengan pelakon, Hafidz Roshdi.

Menerusi perkongsian terbaru wanita itu di ruangan Instagram, Shuhada dilihat memakai baju serba hitam dengan memegang fail ditangan.

Harap nafkah anak tak akan putus

Dilihat dari banner yang berada di bahagian belakang Shuhada, sepertinya dia sudah pergi ke Mahkamah Syariah Selangor untuk urusan berkaitan perkahwinannya dengan pelakon drama itu.

Menerusi kapsyen ringkas wanita berusia 29 tahun itu, dia berharap agar nafkah untuk anak-anaknya tidak akan terputus pada masa akan datang.

Baru cerai dah cantik la dia

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang memberikan kata-kata semangat kepadanya untuk terus bangkit dan memulakan hidup yang baru.

Mereka juga mendoakan agar segala urusan Shuhada dipermudah dan berjalan dengan lancar.

Nampak makin kurus

terus berjuang Shu!

Semoga urusan dipermudah sis!

Untuk rekod, kemelut rumah tangga Hafidz Roshdi tercetus apabila ada dakwaan mengatakan dia menjalinkan hubungan dengan wanita lain.

Pendedahan isterinya di media sosial akhirnya membawa kepada pengakuan seorang wanita tentang hubungannya dengan Hafidz.

Tak lama setelah kontroversi tersebut beredar, pelakon terbabit telah mengejutkan ramai apabila menceraikan isterinya melalui panggilan telefon bersaksikan keluarga.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: Ig shushukriii/achikdia.com