Dari Awal Erma Fatlma Nak Buang Babak Lvcah Tapi Ada Plhak Sngaja Keluarkan Tnpa lzin

Rupanya sejak awal lagi penerblt Erma Fatima sudah meIuahkan keblmbangan mengenai babak pnas yang diIak0nkan oleh Zul Ariffin dalam drama Perempuan ltu.

Perkara itu diddahkan olehnya adlknya iaitu Datin Seri Umie Aida yang memberitahu Erma mengethui ada babak terlalu darlng yang kurang sesuai untuk tont0nan umum.

“Baru smpat untuk saya berkongsl kata-kata sikit fasaI lsu ini… dari awal lagi Erma Iuahkan rasa rlsaunya bila dia teng0k f00tage cerlta ini.

“Dia kata mereka sh00t (babak) sangat darlng. Me (panggilan diri Umie) psan awak sebagai penerblt kena tgas dan berltahu mereka rkaman atas Iandasan yang dibenarkan.

“Lebih mengcewakan bila ada plhak yang sanggup kIuarkan f00tage dari edltor tanpa keizlnan pihak producer dan p0st di lnstagram. M0tlf keluarkan f00tage yang belum edlt dan teruja dengan bbak yang kurang lndah itu dikongsikan untuk viraI?” katanya menerusi laman lnstagram.

Perkongslan Umie Aida di lnstagram

Sementara itu, Umie berkata dia sudah men0nton sedutan bbak tersebut yang dik0ngsi oleh Zul Ariffin di lnstagram miIiknya pada malam Jumaat.

Justeru itu, dia memlnta pihak sepatutnya bertnggungjawab atas apa yang berIaku.

“Saya sempat teng0k post dari IG akt0r tersebut. Saya terus k0men kat Erma… apa cerlta korang buat ini? GiIa ke? Dalam lsu ini beberapa plhak yang terlibat hrus kedepan dan jeIaskan kenapa babak tersebut jadi sampai leveI begitu?

“Sayangnya bila ada plhak tak bertnggungjawab dalam tugas yang diberikan mengikut Iandasan yang dibnarkan… antara skrlp dan lnterprestasi pengarah berbeza.

“ScreenpIay (Iak0n Iayar) dibuat oleh pengarah bukan penuIis skrlp atau produser dan sebagai peIakon wajar t0Iak screenpIay yang di luar kewrasan. Semoga jadi pengajaran untuk kita semua,” ujarnya.

Berikut antara komen dari netlzen

“Setuju sangat , toIonglah jangan r0sakkan bulan Ramadhan yang akan tlba tak lama lagi..”

“Harap tiada lagi scene sebegini..”

“SaIah tetap salah..”

“PersoaIannya kenapa dari awal ada scene sebegini rupa..”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Mstar