DiIihat Masih Buat Rawatan Susulan, Akhirnya Zamani D3dah Apa Yang BerIaku, Kena Pergi H0spital

Pada Ahad lalu, penyanyi Zamani menjadi perhatian peminat apabila membuat kemunculan sulung di sebuah program selepas menjalani pembed4han tulang belakang, November lalu.

Bagaimanapun kata Zamani atau Zamani Ibrahim, 51, kesihatannya masih belum pulih seratus peratus sebaliknya masih perlu menjalani rawatan fisi0terapi sebanyak dua kali seminggu di h0spital.

“Sekarang saya masih buat rawatan susulan dan setiap minggu kena pergi h0spital untuk periksa tahap kesihatan tulang belakang saya”

“Doktor juga selalu berpesan agar saya banyak berehat bagi memastikan fizikal saya lebih kuat dan stabil,” katanya.

Ekoran itu, Zamani memberitahu dia terpaksa bersikap memilih terhadap taw4ran persembahan yang diberikan kepadanya kerana tidak mahu ia memberi kesan kepada kesihatannya ketika ini. Abang kepada penyanyi Zamani Slam iaitu Zulfazli Ibrahim menlnggal dunla.

Perkara ini disahkan oleh kenalan Zamani iaitu Mazrie dan juga Ahmad Naqiuddin. Malah berita s3dih ini turut dik0ngsi oleh penyanyi terbabit menerusi media s0sialnya.

“Tawaran persembahan tempoh hari pun saya setuju sebab ia tidak mengambil masa lama dan kebetulan ia berdekatan dengan rumah”

“Saya juga ambil peluang itu sebagai tanda menghargai peminat yang tak henti-henti memberikan sok0ngan selama ini,” katanya.

Terdahulu, Zamani menjalani pembed4han membetulkan tulang belakangnya yang memb3ngkok akibat penyaklt scoli0sis di sebuah pusat perubatan di Cheras, Kuala Lumpur.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: mstar/achikdia.com