Diva AA Macam S4kit 0tak BiIa Menyifatkan Kejvtan Hari Lahir Eina Azman Sebagai Marketing Murahan PaIing J1jik

Terdahulu, beberapa muat naik di media sosial Eina Azman telah mencuri perhatian netizen selepas bertindak merakam dirinya sedang menangis dan memuat naik di Insta story akaun miliknya.

Menerima Kejutan Suami

Terbaru menerusi sebuah video yang tular di laman TikTok, warganet memuat naik detik-detik Eina Azman menerima kejutan apabila suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden tiba-tiba muncul membawa sejambak bunga gergasi yang diperbuat daripada wang.

Aksi itu menjadi kecoh kerana rupa-rupanya suami Eina, tidak membuat sebarang sambutan hari lahir kepada Eina malah turut bertindak mendiamkan diri sehingga isterinya merasa sedih dan berfikiran curiga terhadap suaminya itu.

Mendapat Perhatian Azwan Ali

Di Twitter milik Azwan Ali, dia ada memuat naik satu tweet yang berkaitan kejutan yang diterima oleh Eina semasa mengadakan launching produk barunya itu.

Gimik marketing murahan paling jijik

Tulisnya, kejutan yang diterima oleh Eina merupakan gimik ‘marketing’ murahan paling jijik. Malah kejutan itu juga turut dikatakan seolah-olah untuk mendapatkan perhatian dari orang ramai.

Dalam pada itu, Eina turut meluahkan bahawa dia tidak sama sekali mengetahui kejutan yang bakal diterimanya kerana dalam fikirannya sudah bercampur-baur fobia dengan situasi sekarang yang hangat memperkatakan soal suami curang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: murai/achikdia.com