Ibu Syamsul Tak BoIeh Terima Apa Syamsul Bvat Kat Puteri Sarah, Untuk KeIuarga Perempvan Yang Tidak Bermarvah

Ibu kepada pengarah sensasi, Syamsul Yusof iaitu Datin Patimah Ismail mendedahkan dia sedia untuk memaafkan anaknya walaupun berlakunya pelbagai konflik yang terjadi dalam rumah tangga mereka.

Bagaimanapun, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Patimah di IG storynya, dia tidak dapat menerima apabila anak lelakinya itu seakan lebih menyebelahi isteri kedua berbanding dengan isteri pertamanya serta dua orang anaknya.

“Sebagai ibu saya memaafkan Syamsul tapi saya tak boleh terima apa yang dia buat kepada Puteri Sarah dan anak-anaknya untuk keluarga yang tidak bermaruah itu!” ujarnya.

Hantaran tersebut seolah-olah memberi bayangan mengenai kemelut yang berlaku Puteri Sarah dan Syamsul yang belum lagi menjumpai titik noktah selepas dia enggan untuk melafazkan cerai terhadap isternya itu.

Dalam pada itu, disebalik dengan ujian yang menimpa, Patimah meluahkan rasa syukur walau apa jua yang berlaku terhadap keluarganya.

Jelasnya, dia percaya bahawa disetiap dugaan yang menerpa ia adalah perancangan terbaik yang telah ditetapkan oleh Allah SWT.

“Ya Allah aku tetap bersyukur walau apa pun berlaku kerana perancangan mu adalah yang terbaik buat kami walaupun perkara itu tidak baik,” katanya lagi.

Semalam, Syamsul telah mengejutkan ramai apabila dia tidak jadi untuk melafazkan talak terhadap Puteri Sarah atas beberapa sebab antaranya meminta diskaun untuk nafkah anak-anak dan menggugurkan kes saman Ira Kazar dan keluarga.

Sekadar info, Syamsul dan Puteri Sarah telah mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 6, dan Sumayyah, 5.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: ig Datin Patimah/achikdia.com