Ini KeadaanTerkini PeIakon Uyalna Arshad Lepas Dimasvkkan Ke HospitaI, PohonDoa Orang Ramai

Pelakon dan pengacara Uyaina Arshad yang kini sedang hamil trimester kedua selamat menjalani pemb.edahan membuang ap.endiks sekitar jam 10 malam tadi.

Uyaina bersyukur ap.endiks yang dialami tidak p.ecah dan mer.ebak ke bahagian lain. Dia memohon orang ramai mendoakan kesejahteraan diri dan juga kandungannya.

Mohon Doa Dari Semua

Semalam Uyaina baru je kena o.perate sebab App.endix. I’m lucky sebab Ap.pendix tu belum ru.pture. Kalau tak, tak tahu lah. Pagi semalam, bangun tidur terus rasa s.akit sangat2 belah bawah kanan perut. S.akit yang takleh gerak tu. Kalau gerak lagi s.akit.

Syahiran ajak Yana pergi h.ospital terus untuk check up. Dr terus tahan w.ard.

Alhamdullilah op.eration semalam pukul 10 malam. Semuanya berjalan lancar. Terima kasih kepada semua doktor dan nurse di avisenaspecialisthospital sebab jaga Uyaina sebaik mungkin.

Mohon doa dari semua supaya Uyaina sembuh cepat. Dan semoga Baby sihat kesian Baby Aaminn.

Rata-rata netizen dan selebriti menitipkan ucapan mendoakan kesembuhan menerusi perkongsian Uyaina menerusi paparan di Instagram sebentar tadi.

Terdahulu, Uyaina yang kini memasuki trimester kedua kehamilan menjelaskan, dia dan suami Raja Syahiran baru mengumumkan mengenai kehamilannya ketika awal Ramadan lalu.

Uyaina yang kini memasuki trimester kedua kehamilan berkata, dia dan suami, Raja Syahiran mencapai kata sepakat untuk berkongsi di media sosial apabila sering diajukan mengenai perkara itu.

“Kami berbincang dan berpendapat tidak baik untuk terus menafikan mengenai kehamilan ini memandangkan baby b.ump tidak dapat ditutup lagi.

“Pakai baju besar pun sudah kelihatan dan tidak boleh sorok dah. Jadi, kami mengambil keputusan untuk mengumumkan mengenai kehamilan ini memandangkan kandungan juga sudah masuk tri.mester kedua.

“Bukan niat kami hendak membuatkan orang tertanya-tanya atau menyembunyikan berita ini, cuma hendak memastikan kandungan sudah kuat,” katanya.

Untuk rekod, Uyaina dan Raja Syahiran yang juga penyanyi melangsungkan pernikahan di Colony Star Boulevard, Kuala Lumpur pada 20 Disember lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Kredit : HM/Ig