Ini Respon Eina Azman Lepas TuIar Mvat Naik Video Men4ngis, Cantiklah Macam Mana Pun, Makan Luar Jugak Kita Tak Boleh Buat Apa

Pelakon, Datin Paduka Eina Azman tampil berkongsi pendapat mengenai isu poligami yang kini seolah-olah menjadi trend dalam kalangan selebriti.

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina binti Azman berkata sebagai seorang wanita, isteri, dan ibu dia perlu cuba yang terbaik untuk menjaga rumah tangganya.

Bagaimanapun, pelakon berusia 28 itu tidak menafikan zaman sekarang agak berbeza berbanding zaman dahulu dimana para isteri dapat ‘mengikat’ suami dengan menjaga perut mereka.

Zaman sekarang ni kita ikat ketat macam mana pun kalau still nak ‘makan luar’ jugak kita tak boleh buat apa.

Dalam pada itu, Eina berpendapat walaupun wanita itu secantik mana sekalipun tetap tidak akan dapat menghalang para suami untuk tidak berpoligami.

Laranglah macam mana pun, cantik lah macam mana sekalipun kalau benda tu nak jadi akan jadi jugak.

Bukan itu sahaja, ibu kepada dua cahaya mata itu turut memberi pesanan kepada para wanita diluar sana untuk ‘sediakan payung sebelum hujan’ dan belajar menyimpan.

Kita taktahu kedepan apa akan terjadi, so that bila dah ‘hujan lebat’ tu kita tak ada lah terkapai-kapai.

Sebelum ini, Datin Paduka Eina Azman mengejutkan orang ramai selepas memuat naik sebuah video di laman TikTok memaparkan dirinya sedang menangis.

Susulan itu, perkongsian video itu telah mengundang tanda tanya orang ramai mengenai status rumah tangganya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: tt/achikdia.com