Jawapan Puteri Sarah Memang Padu Bila Ditegur Netizen, Kau Terlalu Ego Lah

Sedia maklum, pelakon Puteri Sarah baru-baru ini dibenarkan oleh pihak Mahk4mah untuk teruskan prosiding menghina mahk4mah terhadap madunya, Ira Kazar dan keluarga.

Pelakon terbabit berkata Ira, bapanya dan kakak perlu bersedia untuk menjawab kepada Mahk4mah Sesyen berhubung melanggar perintah injuksi yang dikeluarkan untuk mereka pada Julai, tahun lalu.

Dalam pada masa yang sama, isteri kepada Syamsul Yusof itu telah membalas komen-komen negatif daripada netizen menggelarnya sengaja mahu mengejar publisiti murahan susulan lsu rumahtangga yang berlaku.

Terdapat beberapa netizen meminta pelakon wanita itu meneruskan hidupnya dan redha dengan segala yang berlaku daripada memanjangkan cerita, namun Sarah merasakan jika dia berbuat sedemikian, maka tiada usaha untuk menegakkan kebenaran.

Sekadar info, Puteri Sarah telah memfailkan permohonan prosiding tersebut pada 31 Januari lalu selepas Ira Kazar meIanggar perintah injuksi 4 Julai 2022 dan prosiding tersebut turut melibatkan bapa Ira iaitu Kazar dan kakak, Yasmin.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: beautifulnara/achikdia.com