KaIau Masa BerkenaIan Dah Tahu Bekas lsteri Mengandvng, Macam Mana BoIeh Tak Tahu Itu Anak Dia Ke Tak?

Penyanyi popular Indonesia, Tegar Septian mendedahkan, bekas isterinya Sarah Sheilka telah memb0honginya selama ini apabila anaknya, Abidzar Oktaviano Putra Septian itu adalah bukan anak kandungnya.

Katanya, bekas isterinya itu merahsiahkan perkara tersebut selama tiga tahun dan apa yang lebih mengejutkan, Sarah telah h4mil sebelum mereka bernikah.

“Selama tiga tahun baru tahu selama ini saya dib0hongi. Ya dia sudah ada anak (h4mil) sebelum bernikah. Sebenarnya masa berjumpa dengannya iaitu sebelum kahwin dia sudah beritahu sudah h4mil. Ketika itu selepas kami berkenalan.

Penyanyi lagu Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang, Tegar Septian, 21, mendedahkan perkahwinannya dengan Sarah Sheilka sudah berakhir.Menerusi Instagram (IG) Story, Tegar membuat pendedahan mengenai kervntuhan rumah tangga, namun, tidak berk0ngsi tarikh percer4ian.

Tegar berkata, dia mengalami d3presi akibat sukar mencari wang sehingga menyebabkan tubuhnya menjadi kurus.

“Aku sudah tidak bersama Sara lagi. Aku sudah terlalu penat.Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut apabila mengetahui perkara di luar jangkaan tersebut dan menyarankan agar penyanyi berusia 21 tahun itu membuat ujian DNA.

Dalam pada itu, netizen turut menitipkan nasihat buat Tegar untuk terus bersemangat dalam menjalani kehidupannya dan berharap dia akan berjumpa dengan jodoh yang lebih baik berbanding sebelum ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: tt angga/achikdia.com