Kec0h Pr4nk Kvrang 4jar, lni K0men Sharnaaz Memang Padu Habis, Samp4h Yang DiIahirkan MewakiIi Seni Tanah Air

Baru-baru ini kecoh di media sosial mengenai satu video seorang lelaki yang melakukan ‘pr4nk’ ke atas seorang wanita di sebuah taman.

Nama Aznil Terpalit

Melihat di Instagram milik Datuk Aznil Nawawi, ‘pr4nk’ yang dilakukan tersebut adalah untuk satu program yang yang bernama Raja Viral dan dia merupakan mentor kepada TikToker berkenaan.

Menjelaskan perkara tersebut, Aznil berkata, dia sudah dimaklumkan video tersebut hanya lakonan semata-mata dan semua pelakon dalam rakaman tersebut dibayar.

Sharnaaz Ahmad Bersuara

Ekoran kejadian tersebut, pelakon Sharnaaz Ahmad turut bersuara dengan kejadian yang sedang tular di media sosial tersebut.

Allahuakbar Pak Nil sangat menghorm4ti Pak Nil dalam industri, tapi kalau nak lahirkan kaki viral ni di Malaysia elok lahirkan lagi anak-anak seni berbakat dalam lakonan dan seni tanah air… Bukan viral sampah ini.

Menurut Sharnaaz yang berkongsi di Instagram storynya, dia menyatakan daripada melahirkan kaki viral sebegini, sebaiknya lebih banyak lahirkan anak-anak seni yang lebih berbakat.

Sharnaaz Turut Kesal?

Sharnaaz juga turut menyatakan kekesalannya apabila melihat begini industri tanah air dan baginya, ini merupakan ‘samp4h’ yang dilahirkan untuk mewakili seni tanah air.

Dia yang menulis agak panjang, turut menyatakan zaman sekarang sudah tidak lagi persoalkan mengenai kualiti lakonan dan dia rindukan melihat bakat baru yang hebat dalam lakonan dan nyanyian.

Atas kejadian tersebut, Aznil berkata, sebagai mentor dia mengambil tanggungjawab sepenuhnya atas apa terjadi dan akan berusaha menasihati peserta program tersebut supaya lebih prihatin dalam menghasilkan kandungan di media sosial.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: murai/achikdia.com