Lana Nodin Buka Kedai Bakeri , Sekali Rita Rudaini Sengaja Bvat 0nar Masuk K0men

Dalam diam, pelakon Lana Nodin yang dulunya rajin mengutuk tindakan jalankerja kerajaan Malaysia rupanya kini sudah kembali ke Tanah airnya dan mempunyai gudang bakeri terbesar yang bakal dibuka tldak lama lagi. Lana memberitahu dia teruja untuk melancarkan gudang jualan bakeri secara borong yang dikatakan terbesar di kawasan Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor.

“Dengan rendah diri , @lanabakeryland coming soon…very very soon pada bulan ini. So bakers bakers harap bersabar, kite akan launch wholesale bahan bakeri milik bumiputra pertama di malaysia yang terbesar area Kota Damansara”

“Bukan saja bahan bakeri malah kite ada ready make roti roti dan pastry untuk meraka yang nak rasa produk dari air tangan Lana , One Stop Center, ” Where Everyone Can Bake” Bismillah,” tulisnya.

Pelakon yang bernikah dengan pemain bola tampar Amerika Syarikat (AS), Mohd Daud McKinzie itu berkongsi berita gembira berkenaan di akaun lnstagram miliknya. Entri berkenaan mendapat perhatian ramai pengikutnya yang rata-rata turut teruja dan mengucapkan tahniah di atas kejayaannya itu.

Tidak ketinggalan rakan artis, Rita Rudaini yang dalam masa yang sama turut mengajukan soalan adakah golongan belum mengambil vakslnCvldl9 sepertinya dibenarkan masuk.

“Yang tk vaksln macam kami(saya) boleh ke masuk kedai hang (awak)? Ke hang nak sangkut signboard depan kedai ‘Hanya Yang Berd0se D0se Sahaja Dialu-alukan?” tanyanya.

Komen itu turut dibalas Lana yang memberitahu kedainya tidak mengamalkan diskriminasi terhadap golongan yang tidak mengambil vaksin malah mengalu-alukan semua kedatangan orang ramai.

“Ampa (awak) rezeki tk salah alamat….kunFa ya kun…anyway Cik Rita kedai kami tk amalkan dlskrlminasi, semua orang dialu-alukan.”

“Vaksln ke tk, boost ke tk boost ke semua dijemput datang…rezeki jgn ditolak mvsuh jangan dicari.”

“Anyway kami memang masih sendu sebab tk banyak keluar TV,” katanya berseloroh.

Pada penghujung tahun lalu, Lana dan keluarga pulang ke AS iaitu negara asal suaminya, David McKien7′ dilihat seolah-olah seperti mahu menetap di sana.

Lana dan Rita juga pernah menjadi bualan hangat netlzen apabila lantang bersuara mengenai vaksln Malaysia sehingga didakwa sebagai antlvaksln.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Gempak