lni Kata2 Terakhir Dari Bekas lsteri PeIakon Amar Asyraf SeIepas Di Cerai TaIak Tiga Terus, Memang Tak Cerita Banyak

Hampir tiga tahun dibiarkan g.antung tak bertali, isteri kedua kepada pelakon, Amar Asyraf iaitu Vivy Jeffry lega apabila pengesahan lafaz c.erai talak tiga di M.ahkamah Syariah Kuala Lumpur, di sini, hari ini menemui titik noktah.

Vivy berkata, dia bersyukur apabila pelakon itu akhirnya menyelesaikan k.onflik rumah tangga mereka dengan baik dan harmoni.

Sejak dic.eraikan dengan talak tiga pada 4 November 2019, proses pengesahan di m.ahkamah tidak dapat diselesaikan dengan cepat kerana terdapat d.okumen yang tidak lengkap selain banyak perkara yang berlaku daripada pihak Amar membuatkan m.ahkamah tidak memberikan keputusan rasmi berhubung perc.eraian kami.

Luahan Hati Bekas Isteri

Hari-hari saya lalui dengan penuh doa agar proses pengesahan lafaz c.erai ini dapat diselesaikan dengan segera kerana saya mahu meneruskan kehidupan tanpa sebarang m.asalah. Saya sudah terlalu penat untuk menghadapi kehidupan yang tertangguh.

Saya mahu hidup dengan tenang dan enggan menoleh segala hal yang berlaku antara saya dan Amar sebelum ini. Semuanya sudah berakhir hari ini. Saya lega apabila pengesahan lafaz c.erai talak tiga sudah selesai dengan baik walaupun terpaksa menunggu dalam tempoh yang panjang,” katanya.

Menurut Vivy, dia tidak bersedih atau kecewa dengan apa yang berlaku, sebaliknya fokus utamanya kini adalah untuk membesarkan anak lelaki mereka, Mikhail dengan sebaik mungkin.

Sebelum ini, Amar ada beritahu dia akan membincangkan mengenai anak pula selepas k.es ini selesai tapi saya anggap itu cuma untuk menyedapkan hati saja.

Saya berharap dia dapat berfikir apa yang baik untuk kehidupan kerana hidup kita tak lama lambat laun kita akan pergi selamanya.

“Insya-Allah sebagai ibu saya sentiasa memberikan kasih sayang kepada Mikhail. Dia sudah bersama saya sejak i.su ini berlaku dan dialah tempat saya berkongsi rasa dan cinta,” katanya.

Sebelum ini isteri kedua pelakon Amar Asyraf iaitu Vivi Jeffry pernah tampil membuka mulut dan mengaku sudah berkahwin dengan aktor itu beberapa tahun lalu.

Vivi berkata dia menyimpan r.ahsia itu demi menjaga nama baik Amar selain sedar dengan statusnya sebagai isteri kedua.

Ya, memang betul saya adalah isteri kedua Amar dan kami juga mempunyai seorang anak lelaki. Selama ini saya simpan tapi benda ini terbo.ngkar juga.

Apa yang dide.dahkan wanita sebelum ini semuanya betul. Sebenarnya saya sudah bersedia dengan apa yang akan berlaku selepas ini dan reda dengan perjalanan hidup saya yang disusun Allah.

Jangan 4niaya:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber : HM/Achikdia