Luahan Puteri Sarah Di IG Buat Ramai D0akan, Ayah Yang TinggaIkan Mama

KemeIut rumahtangga Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana akhirnya terler4i selepas pengarah tersohor tersebut mendedahkan sudah bernikah dengan Ira Kazar hari ini dalam satu video dimuat naik menerusi akaun Instagram miliknya.

Terbaharu, menerusi Instagram Puteri Sarah memuat naik satu foto anak-anaknya dengan ruangan kapsyen tertulis luahan hatinya mengenai d4kwaan tidak benar Syamsul Yusof tersebut.

Berikut adalah muat naik luahan Puteri Sarah yang dik0ngsikan menerusi akaun Instagram miliknya itu.

“Kalaulah Syaikhul dan Sumayyah boleh bagi keny4taan di mahk4mah, mereka akan kata, ‘Ayah yang banyak kali keluar rumah tinggaIkan mama, abang dan adik, bukan kami. Di mana ayah selalu tak ada kat rumah?”

“Syamsul Yusof jangan alihkan kebod0han awak pada saya. Jangan guna nama Allah untuk buat awak nampak macam angel di mata manusia” tulis Puteri Sarah.

Sebelum itu, Syamsul dalam video yang dimuat naik di Instagram, mengesahkan berita tersebut, pada masa sama, menegaskan Puteri Sarah masih isterinya dan mengharapkan kepulangan pelakon tersebut.

“Saya mahu menegaskan Puteri Sarah masih isteri saya. Kepada Puteri Sarah, saya mengharapkan kepulangan awak.

“Pulanglah ke rumah agar kita dapat berbincang dan tidak perlu dihebahkan dalam media s0sial. Bawa anak-anak kita balik.

“Apa sahaja kita berbincang di rumah tanpa perlu mengalbkan saya. Terus-terang, bawa anak-anak ke sana sini tanpa keizinan suami, sedangkan saya masih suami awak. Saya tak nak cakap lebih, fikir-fikirkanlah,” katanya.

Bagaimanapun, menjengah di ruangan k0men rata-rata rakan selebriti beri sokongan pada Puteri Sarah Liyana untuk berhadapan dengan kemeIut ini.

Sumber: PUTERI SARAH LIYANA