Masih Lagi Seronok Bercuti, Tiba-Tiba Puteri Sarah Dituduh Pula Guna Duit Yusof Haslam Bayar Peguam

Jika anda mengikuti media sosial pelakon Puteri Sarah Liyana pasti mengetahui dia baru sahaja selesai menunaikan ibadah umrah bersama anak-anak tersayang dan kini sedang menikmati masa bersama bercuti di Dubai.

Elok cuti pun kena tuduh guna duit bapa mentua bayar peguam

Namun ada seorang individu dipercayai ahli keluarga Ira Kazar yang menggunakan nama Naem Kazar menuduh Puteri Sarah menggunakan duit bapa mentua, Datuk Yusof Haslam bagi membayar peguam untuk kesnya bersama suami, Syamsul Yusof.

Menerusi tangkap layar dikongsikan oleh aktres berusia 38 tahun, Naem mengatakan pelakon drama Andai Itu Takdirnya bukanlah seorang yang kaya seperti ramai sangkakan.

Naem mengatakan duit guaman yang digunakan oleh Puteri Sarah selama ini dibayar oleh Yusof Haslam dan disebabkan itulah penerbit tersohor berusia 69 tahun menangis.

“Puteri Sarah Liyana? Kau tahu ke asal usul dia? Kau ingat dia kaya ke? Peguam tu Dato Yusof bayar, sebab tu nangis. Dia tukar-tukar kenyataan. Sampai peguam pun pening,”ujar individu berkenaan.

Dah dapat Syamsul duduk diam-diamlah!

Tidak berdiam diri, Puteri Sarah membalas tuduhan individu berkenaan dan menyangkal akan dakwaan kos guaman yang dilantik oleh bagi menguruskan kes tersebut.

Puteri Sarah menjelaskan tiada sesiapa pun yang menampung kos guamannya melainkan dirinya sendiri berdasarkan hasil kerja kerasnya selama ini bagi menuntut hak sebagai seorang isteri.

“Hanya Allah sahaja tahu saya bekerja keras untuk menuntut kebenaran”

“Allah sahaja tahu saya bekerja keras untuk mencari duit. Siang malam kerja, bersengkang mata mencari rezeki”

“Senang-senang sahaja belah sana (keluarga Ira Kazar) bercerita kata peguam saya dibayar oleh Shamsul dan bapa mentua,” ujarnya.

Dalam pada itu, Puteri Sarah memberitahu sekiranya pihak sana tidak berpuas hati, maka mereka boleh berurusan secara langsung dengan peguamnya.

“Mula-mula bapa, kemudian kakak, ini abang pula. Lepas ni siapa pulak yang nak keluarkan kenyataan? Satu keluarga ni dah kenapa? Dah dapat Shamsul duduk diam-diamlah,”tulisnya.

Apa yang menambah kehairannnya apabila pihak sana masih bersuara di media sosial memandangkan sudah dikenakan perintah injuksi oleh mahkamah. Ia secara tidak langsung jelas menunjukkan keluarga madunya sudah melanggar perintah berkenaan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ig puterisarahliyana