Mencarvt Lagi, Diva AA Terkilan Naim Daniel & Sissy Imann Dapat Tempat Tercorot, Elok Masuk Family

Pengacara sensasi negara, Azwan Haji Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA tampil bersuara terhadap pasangan duo sepupu, iaitu Naim Daniel dan Sissy Imann yang mendapat tempat terakhir pada pertandingan akhir Famili Duo yang berlangsung di Plaza Alam Sentral, baru-baru ini.

Diva AA Terkilan Dengan Pencapaian Naim & Sissy Imann?

Diva AA menerusi ciapan di Twitter, mempersoalkan pencapaian Naim Daniel dan Sissy pada pertandingan akhir Famili Duo berkenaan.

“APAAAA? TEMPAT TERCOROT??? ELOK KO MASUKK FAMILY BERJUB*RRR JERR NOKK!”-ciapan Diva AA

“Nampak Sangat Dendam Kesumat Ters*all!”

Pernah mencetuskan kontroversi selepas Sissy dilihat menangis di atas pentas disebabkan teguran pedas oleh juri tetap Famili Duo Mas Idayu terhadap persembahan mereka, Diva menyifatkan kekalahan mereka adalam disebabkan dendam kesumat yang berlaku dalam pertandingan nyanyian itu.

“NAMPAK SANGAT DENDAM KESUMAT TERS*ALLL! GTHH PUII!.”-tulis Diva AA lagi

Sekadar info, pasangan adik beradik, Zaki Yamani dan Yamani Abdullah telah muncul sebagai juara Famili Duo, serta membawa pulang hadiah berupa wan tunai berjumlah RM100,000.

Pasangan The Jebats iaitu Ayda dan Fyna Jebat merangkul tempat kedua dan membawa pulang hadiah berjumlah RM25,000, manakala pasangan sepupu iaitu Wani Kayrie dan Bella Astillah berada di tempat ketiga bersama hadiah bernilai RM15,000.

Dalam pada itu, pasangan sepupu iaitu Naim Daniel dan Sissy Imann merangkul tempat keempat dengan hadiah wang tunai berjumlah RM10,000.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: murai/achikdia.com