Mengejvtkan, Jasmin Hamid Masvk CCU Akib4t Ser4ngan Jantvng, Svami M0hon Doa 0rang Ramai

Sudah pasti ramai yang mengenali pelakon hebat jasmin hamid. Jarang cetuskan kontr0versi, baru-baru ini telah menjadi bualan h4ngat apabila ada netizen melemparkan kata-kata tidak baik terhadap dirinya dan suami, Nazmir Abd Rahman.

Pelakon Jasmin Hamid kini sedang menerima rawatan di unit penjagaan kritik4l (CCU) sebuah pusat perubatan akibat serang4n jantung.

Berita tersebut dikongsi sendiri oleh suami kepada aktres itu iaitu Nazmir Abd Rahi yang membuat satu hantaran di laman Instagram milik Jasmin pada Rabu.

“Assalamualaikum semua, saya suami Jasmin hamid nak bagitahu latest condition Jasmin. Sekarang beliau berada di wad CCU bukan ICU kerana heart att4ck semalam buat kali pertama.”

“Keluarga beliau ada family history jantung. Tekanan darah dan degupan jantung agak rendah dan doktor terpaksa berikan bantuan ubat untuk pam d4rah ke jantung.”

“Pada yang sayangkan beliau,mohon panjatkan doa untuk Allah panjangkan usianya dan diberikan kesembuhan seeperti sediakala secepat mungkin.Terima Kasih”

Rata-rata netizen turut mendokan kesembuhan dan kesejahteraan buat pelakon ini.

Untuk rekod Jasmin dan Nazmir, 36, mendirikan rumah tangga November tahun lalu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG Jasminhamid