Nabila Razali P0st Gambar Dengan MK K-Clique Tapi Netizen Perasan Ada Sesuatu Yang Tidak Kena, Boleh Pegang2

Baru-baru ini, tindakan Nabila Razali memuat naik beberapa keping foto seakan menjadi pengantin membuatkan ramai tertanya-tanya tentang status dirinya.ternyata dia melancarkan lagu terbaharu.

Walau bagaimanapun, Nabila Razali tampil melancarkan lagu terbaharu dengan sekali lagi turut ada penyanyi rap tersohor, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin yang juga merupakan saIah seorang ahli kumpulan, K-Clique. Lagu baharu tersebut berjudul Aku TerIuka.

Dia dan MK bagaimanapun menjadi sor0tan ramai di media s0sial. Meskipun begitu, dua keping foto terbaharu dik0ngsikan Nabila Razali nampaknya menerima tegvran oleh ramai.

Pernah berdepan dengan inslden ‘terkucil’ ketika membuat persembahan di pentas yang besar sebelum ini, penyanyi Nabila Razali mengakui dia masih dibelenggu perasaan tr4uma.Bagaimanapun, penyanyi berusia 31 tahun ini memberitahu perasaan itu tidak lagi setervk selepas inslden tersebut berlaku.

Nabila ditemui ketika majlis pelancaran lagu dan video muzik terbaharunya berjudul Aku TerIuka yang diadakan di Auditorium Symphony Square, Petaling Jaya baru-baru ini.

Dalam foto kedua dik0ngsikan Nabila Razali dengan menulis kapsyen,

“Masih lagi ku dengar, masih lagi terasa genggamanmu dijariku… aku terluka,” ternyata menarik tumpuan ramai dengan ditinggalkan ratusan k0men. Ada yang menganggap tindakan MK dan Nabila Razali ini kurang sesuai dan meminta agar mereka menjaganya.

Meskipun begitu, rata-rata warganet yang tertumpu kepada tangan MK menyebabkan ramai menegvr dia dan Nabila Razali yang kurang senang dengan tind4kan tersebut dan menasihati mereka agar tidak bersentuh.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: syor/achikdia.com