Nad Zainal Ded4h Sebab Papa Mama Tak Nak, Tak Sangka Ramai Terkejvt BiIa BeIiau Ded4h Sesvatu PasaI Ungku Ismail

Pelakon Nad Zainal menghargai peng0rbanan dan segala usaha yang dicurahkan Ungku Ismail sepanjang tempoh sebulan menerima rawatan akibat pend4rahan paru-paru.

“Pada waktu ini, dia individu yang rapat dengan saya. Saya sangat menghargai insan bernama Ungku Ismail Aziz”

“Dia banyak membantu beri semangat dan menjawab segala spekuIasi. Itu sajalah. Saya tak nak jawab lagi,” katanya.

“Waktu itu waktu genting, papa mama pun diasak pelbagai soalan dari semua pihak mengenai status kesihatan saya. Keadaan itu sangat str3ss”

“Untuk penjelasan lebih tepat pada waktu itu, rasanya Ungku Ismail dapat menjelaskan keadaan itu lebih terperinci. Pada waktu itu pun, papa ada memberikan laluan untuk menjawab persoalan yang timbul”

“Saya rasa tiada masaIah untuk cuba Ungku Ismail tampil ke depan dan menjelaskan tentang situasi yang berlaku”

“Saya tak pernah ada masaIah kalau Ungku Ismail kedepan. Untuk info lebih lanjut saya rasa tak perlu tahu lebih-lebih sebab saya pun tak bersedia untuk k0ngsikan apa-apa”

“Cumanya saya gembira, keberadaan dia dapat menjelaskan keadaan saya yang waktu itu tak berupaya untuk bercakap. Keluarga saya pun str3ss”

“Jadi, saya nak ucapkan terima kasih kat you. Bila berlaku keadaan begini, ada masanya perlu berhenti keadaan saya dah”

“Sebab papa mama tak nak orang terus berspekuIasi dan memandai-mandai berspekuIasi. Ada kata saya ten4t dan macam-macam lagi,” ceritanya.

Dalam pada itu, Nad memohon orang ramai agar menitipkan doa yang baik-baik dan menghentikan spekulasi yang tidak berasas.Nad dimasukkan ke H0spital Pakar KPJ Ampang Puteri, Kuala Lumpur, sejak 20 November lalu akibat jangkltan kum4n pada paru-paru.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: gempak/achikdia.com