Nadya Syahera Ber4ng Dengan Suami Langsvng Tak ToIong Jaga Anak, Luah Di Media SosiaI Bagai Mengaibkan Suami

Nadya Syahera meluahkan perasaan, terlalu tertekan dengan sikap suami yang terlalu sibuk dengan kerja dan tidak membantu dirinya untuk menguruskan anak-anak.

Kata Nadya dia dah puas pendam perasaan namun suaminya, Fizul Nawi seolah-olah tak peduli apabila dia cuba mengadu.

“Dah la keluar bekerja ke Thailand berminggu-minggu tinggalkan saya dengan tiga orang anak terkontang-kanting. Saya tepu duduk rumah, tak tahu nak cakap macam mana”

“Kalau nak keluar bawa semua anak. Susahnya nak dukung anak sambil menangis. Sebab itu mental saya terganggu. Tetapi saya selalu pujuk hati katakan orang lain lebih susah”

“Saya cuma penat pendam, tiada ruang nak bercakap dan jelaskan dekat dia (suami), Sibuk dengan kerja 24 jam. Kadang-kala kalau saya cakap, masuk telinga kiri keluar kanan. Sedih sebab apa saya cakap dia tidak ambil peduli”

“Saya duduk rumah uruskan anak seorang diri. Kalau dapat luahkan dan dia buat saya senang, boleh juga kurangkan rasa sayu ini. Nak cuba cakap pun takut. Jadi lebih baik diam dan pendam sahaja,” katanya menerusi IG Sory.

Malah Nadya juga tidak senang apabila suaminya pulang lewat malam sehingga dia terpaksa menunggu untuk membuka pintu rumah.

“Saya memang cepat terasa kalau dia pergi senang lenang bershisha bagai sedangkan saya bertungkus-lumus urus anak 3 ni sorang-sorang”

Tambahnya, “Saya kerja untuk anak-anak dan bila ada duit memang banyak dihabiskan untuk mereka. Tiada cara lain yang buat saya gembira melainkan melihat anak-anak gembira. Kasihan apabila saya stres mereka terkena tempias”

“Aleena dan Mamad kerap kena marah kebelakangan ini sebab saya penat. Anak-anak apabila hendak membesar ada sahaja perkara dilakukan yang buat saya marah.”

Untuk rekod Nadya dan Fizul mendirikan rumah tangga pada September 2015 dan mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Aleena Rose, 7, Mohamad Dayyan, 6, dan Muhammad Barr Adam, 3 bulan.

Tabahlah ya, bawa bincang sebelum ia menjadi barah dalam rumah tangga.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Cari/achikdia.com