Nerak4zens TersiaI, Azwan Ali Terus Carvtkan Netizen Kerana UpIoad Video Nampak Sedang Berb0geI Sampai Nampak Sesuatu

Baru-baru ini, perkongsian pengacara sensasi, Azwan Ali dimuat naik semula oleh pengguna Twitter apabila dia ‘amuk’ pihak pengurusan kondominium didudukinya.

Amuk pengurusan kondominium sentuh perihal kucing

Menerusi video tular berkenaan. pengacara berusia 56 tahun itu dipercayai mengamuk dengan pihak tersebut dan difahamkan ia mempunyai kaitan dengan kucing peliharaannya. Malah, dia juga bertegas akan berpindah dari kondominium tersebut.

Nampak macam berb0geI?

Bagaimanapun, netizen tanpa sengaja ternampak sesuatu dalam video berkenaan dengan menganggap Azwan Ali juga tidak perasan sebelum dia memuat naik video tersebut di laman TikTok miliknya.

Dalam video berkenaan, ramai mengatakan mereka terlihat ‘kemaluan’ Azwan Ali selain dilihat tiada seutas benang dalam pantulan pada cermin ketika dia sedang menunjukkan nota yang ditampal di situ.

Bahagian terdedah tersebut menjadi bualan ramai dan mereka mengatakan ia adalah memalukan.

Nerakazens tersial!

Mungkin sedar dirinya menjadi bualan ramai, Azwan Ali tampil bersuara dan ‘sembur’ netizen yang mengkritik penampakan sesuatu dalam pantulan cermin tersebut.

Menerusi ciapan Azwan, dia menyelar netizen kerana sibuk mengenai ‘kemaluannya’.

“Nerakazen tersial dok menyalak pasal konon nampak conek Diva AA? Tapi meletop! Gthhh Puiii p*kimak bodoh macam ko! (emoji jari tengah),” ciapnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Twitter eryazmi/DivaAATersohor/achikdia.com