Netizen D4kwa Ah Moi Pvtar BeIit Cerita Mengenai View Chin Hanya Kerana Hendak PopuIar

Selepas, isteri kepada influencer, View Chin iaitu Ah Moi mendedahkan perbuatan keji yang dilakukan oleh suami bersama staf sendiri di belakangnya, netizen kebanyakkan menghentam dua individu tersebut dengan sangat teruk.

Bagaimanapun, baru-baru ini, di laman Facebook ada beberapa netizen seakan-akan berasa tidak yakin dengan kenyataan Ah Moi dan mendakwa ada ‘sesuatu’ yang tidak kena.

Menurut individu yang membuat hantaran tersebut, pasti akan ada plot twist di masa akan datang berkenaan dengan isu curang ini.

Bukan itu saja, meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen merasakan wanita berbangsa Cina ini mendedahkan hal ini kerana marketing semata-mata.

Sedar beberapa netizen mendakwa dirinya putar belit cerita, Ah Moi tampil membalas komen dengan mengatakan dia telah pun memberitahu semua perkara dalam status sebelum ini.

Sekadar info, Ah Moi mendedahkan suaminya, View Chin mempunyai hubungan sulit dengan staf sendiri iaitu Mira dan mereka sering kali check-in hotel untuk membuat hal terkutuk, malah sewaktu Ah Moi sedang berpantang juga mereka melakukannya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: fb Ah Moi/achikdia.com