Netizen Pers0al Lakonan Amar Baharin Bersama Anna Jobling Siap Bergigit, Isteri Beriya EIak Adeg4n Bersentvhan

Babak mesra dijayakan pelakon Amar Baharin bersama Anna Jobling menerusi drama Terima Kasih Cinta yang disiarkan di TV3 mendapat kec4man orang ramai.

Menerusi drama terbitan Global Station Sdn Bhd itu, Amar memegang watak sebagai Dr Harris iaitu suami kepada Wan Raihana lakonan Anna.

Berdasarkan babak mesra tersebut, Dr Harris sedang mengusik isterinya untuk ‘bersama’ sebelum Wan Raihana melarikan diri masuk ke dalam tandas.

Tapi sebelum itu, Wan Raihana dilihat sempat mengglgit lengan suaminya sekali gus mengundang rasa kurang senang segelintir penonton sehingga memetik nama aktres Amyra Rosli.

Drama adaptasi novel Terima Kasih Cinta karya Aisya Sofea ini menemukan pelakon-pelakon hebat seperti Amar Baharin, Anna Jobling, Rita Nadira, Azrel Ismail, Wan Sharmila, Aida Khalida dan ramai lagi.

Harris (Amar Baharin) merupakan seorang doktor pakar di sebuah h0spital swasta dan merupakan seorang bapa tunggal yang mempunyai dua orang anak iaitu Yaya dan Lea.

Yaya dan Lea masih kecil belum pandai untuk berdikari. Mereka masih mengharapkan belas kaslhan seorang ibu. Saat itulah Harris datang melamar mahu memperisterikan Raihana (Anna Jobling) demi anak-anaknya yang sudah menganggap Raihana sebagai ibu mereka.

Mampukah kebahagiaan jadi milik Raihana jika kasih sayang hanya datang dari Yaya dan Lea sahaja?

D4kwa netizen, Amyra yang popular dengan watak sebagai isteri dikatakan mampu menjaga batas dan mengelakkan sentuhan dalam lakonan. Jadi mengapa suaminya Amar tidak melakukan perkara sama?.

Drama 20 episod arahan Azri Izhar itu mula ditayangkan sejak 30 November lalu pada hari Isnin hingga Jumaat, pukul 7 malam di slot Akasia TV3.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: lg Drama Sangat/achikdia.com