Nizam Laksamana Ditudvh PuIa Menjval Der1ta lsteri Untuk Mengvmpul Dana, “Satu Sen Pun Duit Saya Tak Ambil”

Nama Nizam Laksama sudah jarang didengari hari ini. Terkini, penyanyi itu hebat diuj1 dengan isterinya yang mengh1dap kan$er paydara tahap pertama sejak tahun lepas.

Nizam yang popular dengan lagu Gugvrnya Bunga Cinta berkata, isterinya kini sering menjalan1 r4watan kem0terapi untuk mngubat1 penyak1tnya.

Terkini, bukan sahaja terpak$a ber$usah pay4h mencari penaja bagi mengadakan sebuah k0nsert amal, tetapi ditudvh pula menjual der1ta isteri untuk mengvmpul dana.

Itu yang terpak$a ditempuhi oleh Nizam semasa berjvang untuk melanc4rkan konsert lagenda Artis Legenda 3.0.

Tujvannya murni, iaitu mengut1p sumbangan kepada pesak1t kan$er yang memerlukan bantuan tetapi ditvduh pula mahu menggunakan isteri yang sebelum ini mengh1dap kan$er untuk mengumpvl duit.

“Saya tidak faham kenapa ada yang mengatakan saya demikian sedangkan saya ikhlas nak membantu mereka yang masih berjvang mel4wan $akit kan$er”

“Memang segala dana yang diperoleh menerusi konsert amal ini tidak akan saya berikan kepada isteri walaupun satu sen. Semuanya adalah untuk mereka yang memerlukan,” katanya.

“Saya teruskan juga dan Alhamdulillah, ada rakan artis yang masih sanggup bersama untuk meneruskan konsert ini walaupun mereka sendiri tidak tahu berapa bayaran yang bakal diterima,” katanya.

Konsert amal yang diadakan di Bangi Resort Hotel, Selangor pada 4 Jun depan akan disertai barisan artis terkenal seperti Baggio, Ezad Lazim, Daqmie, Zarul Umbrella, Rahmad Mega, Ibnor Riza, Tam Spider dan Ramlah Ram.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Majoriti/Achikdia