Nora Danish Akvi T4kut Fikir Umur Makin Meningkat, Tapi Ramai Netizen Mengvtuk BeIiau BaIik

Sejak akhir-akhir ini, pelakon jelita Nora Danish mengakui dirinya diser4ng anxlety atau tiba-tiba berasa res4h apabila memikirkan tentang kem4tian.

Disebabkan mempunyai perasaan seperti itu, Nora telah mengambil langkah berjaga-jaga dengan membuat wasiat untuk anak-anaknya.

Ketika ditemubual oleh pihak Gempak, pelakon itu turut menegaskan perasaan anxiety itu bukannya datang daripada netizen, tetapi disebabkan peningkatan usia.

Perkara itu telah dikongsikan oleh Gempak di laman Facebook mereka dan apabila meninjau di ruangan komen, netizen kebanyakkannya meninggalkan pesanan ‘ped4s’ serta persoalan buat pelakon jelita itu.

Netizen berpendapat seandainya Nora benar-benar berasa takut dengan kematian, kenapa pakaian yang dipakai olehnya tidak menampakkan dirinya takut dengan kem4tian.

Dalam pada masa yang sama, netizen menasihati pelakon itu untuk menutup aur4t dengan sempurna jika benar t4kut akan kem4tian. Tambahan pula umurnya yang kini sudah semakin meningkat, jadi lebih baik jika dia memakai pakaian yang lebih tertutup.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: beautifulnara/achikdia.com