P4nas ApabiIa Iqram Dinzly Ajak Netizen Berz1n4 Di Masjid, Dah AIIah Kata Kvn Faya Kvn, Apa MasaIah

Baru-baru ini, tular satu video memaparkan perdebatan ‘panas’ di antara pelakon penuh kontroversi, Iqram Dinzly dan seorang youtuber bernama dyn_norahim.

Melalui klip video tersebut, Iqram Dinzly bertanya kepada beberapa individu di dalam studio tersebut maksud ‘zina’ dan mereka menjawab ia berkaitan dengan bersetubuh di antara dua jantina.

Tetapi menurut Iqram Dinzly, ‘zina’ bermaksud perhiasan tetapi dia berkata pemahaman tersebut terpulang kepada setiap individu sama ada mahu setuju ataupun tidak.

Hal yang membuatkan video tersebut mendapat perhatian apabila selebriti itu berkata dirinya pernah membuat tajuk ‘Jom Berzina Di Masjid’.

Barangkali merasakan perkara tersebut seolah-olah sudah berlebihan, youtuber terbabit mempersoalkan tindakannya tetapi Iqram tidak mendiamkan diri dan pertahankan pendapatnya.

Kalau buat ‘Jom Berzikir Di Masjid’ ada orang nak tengok? Dah Allah kata kun faya kun, masalah?

Dalam pada masa yang sama, Iqram merasakan jika seseorang itu bijak, mereka akan mencari maksud sebenar di sebalik tajuk ‘panas’ itu tetapi untuk orang yang tidak cerdik, mereka akan menghentam.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen mengecam pendapat Iqram dan merasakan aktor tersebut sudah tersasar jauh dari landasan yang benar.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: Ig/achikdia.com