Perk0ngsian Puteri Sarah Raih Perhatian Netizen, Svndal Tu Bagitau Check ln Dengan Laki Ko, Ko Tak J1jik Ke

Puteri Sarah selalu sangat terima komen dan mesej berb4ur h4sutan. Kata Sarah, individu tersebut memang selalu meninggalkan komen tentang hubungan suaminya, Syamsul Yusof dengan wanita lain.

“Sund4l tu selalu check in dengan laki ko. Ko tak g3li kew. Persetubuhan har4m ngan somimu. J1jik,” tulisnya.

Bila ada yang tanya mana buktinya, dia kata jumpa di TikTok. Sarah dah lama berdiam diri dan kali ini sudah tak tahan.

“Makin lama diam, makin menjadi komen. Setiap kali post mesti ada komen saya tapi saya buat tak tahu. But this time around nak tanya apa motif you eh?”

“Dan setiap minggu saya pergi ke rumah Datuk Yusof dan Datin Patimah, sebab hubungan saya dengan mereka kekal baik dan mereka pun rindu pada cucu-cucunya. Jadi bila saya ke sana, dia (Syamsul) akan berjumpa dengan anak-anak,” katanya.

Menurut Sarah, dia sudah lama berdiam tapi lama kelamaan individu tersebut masih lagi berbuat demikian sehingga menimbulkan persoalan tentang m0tifnya itu.Untuk rekod, Puteri Sarah berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.

Setakat ini hubungan Sarah dan suami belum pulih lagi namun sebelum ini katanya Syamsul masih menjalankan tanggungjawabnya seperti biasa termasuklah memberikan nafkah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: cari/achikdia.com