Punyalah Humble, Penyampai Awani Tidak Mahu Ulas Tentang Disekolahkan Oleh Hattan, “Benda Sudah Berlaku”

Pembaca berita sebuah televisyen terkemuka, Nursyazwani Saiful Sham enggan untuk memberi apa-apa penjelasan selepas ‘disekolahkan’ oleh penyanyi veteran, Datuk Hattan menerusi sebuah temu bual secara siaran langsung semalam.

Menurut laporan Kosmo, dia meminta kepada orang ramai untuk tidak memanjangkan lagi isu tersebut secara berterusan kerana dia menganggap ia merupakan asam garam dalam dunia kewartawanan.

“Tak mengapa, benda dah berlaku,” katanya.

Bukan itu sahaja, dia turut menzahirkan ucapan terima kasih kepada semua pihak kerana mengambil berat mengenai dirinya namun, tidak boleh memberi sebarang ulasan terhadap apa yang telah berlaku.

“Terima kasih sebab hubungi. Saya tak boleh nak ulas apa-apa berkenaan perkara itu. Harap faham,” ujarnya lagi.

Sejak semalam, nama Dato’ Hattan menjadi perhatian ramai apabila dia seakan beremosi ketika bersiaran secara langsung bersama pembaca berita yang gagal menjawab soalannya mengenai pencipta lagu-lagu kumpulan XPDC.

Bagaimanpun, netizen telah bersepakat menyerang akaun laman sosial penyanyi yang berusia 58 tahun itu yang dianggap tidak profesional dalam menjalankan tanggungjawabnya sebagai seorang penggiat seni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: kosmo/achikdia.com