Puteri Sarah Liyana Akhirnya Bvka MuIut Yang Ira Ada Minta Duit Suaminya SeIama Empat Tahun?

“Di bulan baik ini saya doakan kalian berdua, Ira Kaza dan suami (Syamsul Yusof) saya diberikan hidayah.”

Demikian kata pelakon Puteri Sarah Liyana yang gagal menyembunyikan perasaan kesal apabila sering diganggu individu terbabit tetapi bersembunyi di sebalik puluhan akaun media soslal p4lsu.

“Dari dulu sampai sekarang saya diganggu dengan akaun p4lsu. Diganggu komen-komen yang menyakltkan hati tapi saya sabar. Anda kacau Ment4l saya dari 2019 lagi”

“Sampai kami (Puteri dan Syamsul) dah tak tinggal sebumbung, tak puas hati lagi ke? Bila kami berbaik, anda vgut suami saya pula”

“Hari ini saya tengah sibuk dengan anak-anak, tiba-tiba saya terima berita yang menyakltkan. Selama ini, apa anda buat, anda ganggu saya, saya diamkan saja sebab nak jaga nama baik keluarga”

“Tapi kali ini rasanya anda sudah lebih sangat. Siap cakap fasal anak-anak saya. Anda hanya orang luar tak perlu masuk campur. Apa yang berlaku sekarang anda dan orang luar cuma tahu luaran sahaja,” katanya dalam satu hantaran di Instagram Story.

Menurut Puteri Sarah, dia ingin berpesan kepada Ira Kaza yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar itu untuk berhenti mengganggunya.

“Kali ini cukuplah anda ganggu saya lagi bila saya nak pergi umrah. Empat tahun saya menanggung”

“Berhati- hati doa orang yang teranlaya itu Allah akan makbulkan lagi-lagi di bulan puasa ini,” katanya.

Dalam hantaran berbeza, Puteri turut mempertlkaikan tindakan Ira Kaza yang dikatakan tidak pvtus asa mengganggu suami orang.

“Tak silap saya, anda dah ada teman lelaki kan Ira Kaza? Semuanya tak kekal. Malah baru-baru ini pun anda ada teman lelaki kan? Mana pergi semua teman lelaki anda “Kenapa nak kena kejar suami orang lagi?”

“Memang tiada marvah ke hadap suami orang? Sebab nak harta dia? Sila jadi mat4ng dan bekerja. Saya sendiri pun kerja cari duit sendiri”

“Jangan ambil jalan mudah, minta duit dekat suami orang. Selama empat tahu saya diam, memblsu tapi makin lama anda pljak kepala saya,” katanya.

Sebelum ini , kisah rumah tangga pasangan selebriti itu didkwa sedang dilanda masalah sehinga mendapat perhatian netlzen.

Sarah juga mengakui sudah lama tidak tinggal sebumbung dengan Syamsul dan dia mendkwa suaminya itu tahu kenapa dia ‘dingin’.

Syamsul juga mengaku mereka sudah tidak tinggal sebumbung tetapi tidak bermaksud mahu berceral. Pasangan itu berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: HMetro