Puteri Sarah Liyana Terus Tegvr Wartawan BiIa Baru Saja Nak Mula TemubuaI, Buat Ramai Perasan Situasi Berikut

Pengarah k.ontroversi, Syamsul Yusof sudah nyahsekat nombor telefon isterinya, Puteri Sarah Liyana, baru-baru ini.

Mengesahkannya, Puteri Sarah berkata, nyahsekat itu dilakukan selepas suaminya ketika memuat naik video dalam Instagram menjawab kenyataannya panggilan disekat oleh Syamsul sejak setahun lalu.

Masa Syamsul muat naik video itu, dia sudah nyahsekat saya. Dia berbuat demikian kerana mahu menghantar mesej berbincang.

Namun, damage has beendone. Saya tetap akan memfailkan perc.eraian. Syamsul perlu ke m.ahkamah sahaja, katanya ketika ditemubual.

Ditanya apakah masih mempunyai perasaan sayang terhadap suaminya itu, Puteri Sarah enggan mengulas lanjut. Sebaliknya, hanya menunjukkan isyarat mengunci mulut.

Puteri Sarah Tegur Sebelum Mula

Terdahulu, Syamsul menjelaskan kerap dim.aki h.amun dan mahu mengelak perg.aduhan menjadi puncanya menyekat nombor telefon Puteri Sarah.


Sementara itu, Puteri Sarah turut meluahkan terkilan apabila ada pihak mempertikaikan tangisan bapa mentuanya, Datuk Yusof Haslam dalam temubual bersama program Melodi, Ahad lalu.

Pelakon filem Lu PikirlahSendiri de Movie itu berkata, air mata mengalir memberi tanda betapa r.emuknya hati seorang bapa gara-gara terlalu ke.cewa dengan perbuatan anaknya.

Saya amat sedih apabila melihat bapa mentua menangis. Tangisannya datang secara semula jadi. Walaupun ada segelintir menganggap jangan percaya pelakon menangis di depan televisyen namun situasi ini sangat berbeza.

“Hanya mereka berada di tempatnya akan dapat kesedihan dan kep edihannya. Orang yang tak nampak tidak akan tahu kekecewaan seorang bapa,” ungkapnya.

Kasihan Menantu Saya” – Gosip Ira Kaza & Syamsul Yusof Bakal Nikah, Ini Respons Yusof Haslam | Hot FM

Kemelut rumah tangga Syamsul dan Puteri Sarah mula diperkatakan sejak empat tahun lalu, tetapi anak Datuk Yusof Haslam itu tidak pernah membuka mulut mengenainya.

Susulan pengakuan Syamsul, topik berkaitan k.emelut rumah tangganya dan kehadiran Ira Kazar sebagai isteri kedua hangat diperkatakan.

Syamsul dan Puteri Sarah mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata, Syaikul Islam, 5, dan Summayah, 3.

Kredit : BH/IG/achikdia.com