Ramai K3cam Eina Azman Iincah Menari Dengan Berpakaian Ket4t Hingga TerjojoI Semua Benda

Nama pelakon Datin Paduka Eina Azman sememangnya tidak asing lagi dalam kancah dunia hiburan Tanah Air. Berkahwin dalam usia yang muda dan dikurniakan dua orang anak kembar yang comel pastinya sudah melengkapkan kehidupan pelakon berusia 27 tahun ini.

Terbaru, selebriti itu telah memuat naik beberapa video menari bersama tiga orang rakan artis dalam drama bersiri The Maid 2 sehingga menarik perhatian ramai.

Mana tidaknya pemilik nama Ainur Syakina Azman mempunyai lekuk bentuk badan yang pastinya membuatkan para wanita di luar sana berasa iri hati!

Pun begitu, pakaian yang dipakai oleh selebriti itu menerima kritikan di kalangan warganet di mana mereka mengatakan ia agak keterlaluan bagi seseorang wanita muslimah.

Selain itu, ramai meminta figura itu dapat menjaga auratnya dengan lebih baik selepas ini dan mendoakan agar pelakon jelita ini mendapat hidayah daripada-Nya.

Eina Azman Sebak Berpisah Dengan Pembantu Rumah Selepas 5 Tahun Berkhidmat – ‘Rasa Macam Lost Kejap’

Bukan mudah bagi pelakon cantik, Datin Paduka Eina Azman untuk melepaskan pembantu rumahnya dikenali sebagai Mega untuk pulang ke pangkuan keluarga semula di Acheh, Indonesia setelah lima tahun berkhidmat.

Menerusi satu perkongsian di laman Instagram, Eina berkongsi semula foto-foto dan video mereka bersama sebagai kenangan dan rata-rata netizen turut sebak melihat keakraban antara ibu kepada dua cahaya mata ini dengan pembantunya.

Ujar pelakon drama The Maid 2, tarikh 26 Jun merupakan satu tarikh yang cukup sedih buat mereka sekeluarga berikutan pembantunya akan meninggalkan mereka dan terlalu banyak kenangan indah bersama.

Apa yang lebih meruntun hati, apabila suami kepada Eina Azman iaitu Datuk Paduka Kaiser Gurmeet gagal menahan sebak berikutan perpisahan bersama bekas pembantu rumah mereka.

Ya Allah rasa sedih tu tak tau nak cakap. Macam tengah break up dengan boyfriend. Rumah saya sekarang dah sunyi sebab tak ada siapa dah cakap kuat-kuat, gelak dan buli aubreykarl.

Dulu dia selalu jahit untuk kecilkan baju saya, teman saya memasak di dapur, tukang buat rambut saya n aubrey, tukang pilih baju dan beg bila saya nak keluar, tukang ambil gambar dan video untuk saya, peneman untuk buat TiktTok, teman saya pergi shooting, dan siap boleh bertukang di rumah.

Eina Azman pada masa yang sama menyifatkan Mega sebagai pembantu rumah yang serba boleh dan pemergiannya secara tidak langsung memberi kesan yang agak mendalam buat mereka.

Bila Mega dah balik ini rasa macam lost kejap, sebab saya dah tak ada teman nak bergaduh dan marah. Saya rindu nak kenakan kamu makan benda-benda pedas, rindu marah kamu dan last sekali kita dua akan menangis sebab dua-dua hati tisu.

Memang betul boleh ambil bibik baru. Tapi yang baru belum tentu boleh click dengan saya mega hmmm… mega saya bukan lah majikan yang sempurna adakala saya tegur dan marah kamu.

Dalam pada itu, pelakon cantik ini turut memohon maaf kepada bekas pembantu rumahnya seandainya terkasar bahasa dan berharap Mega bahagia berada di kampung serta menjaga diri.

Tapi saya nak kamu tahu yang saya sayang kamu Mega. Tugas saya dan dato sebagai mak bapa kamu di Malaysia dah selesai. Kita 0-0 ok. Jangan lupa video call saya selalu. Take care mega.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber : Trendingsangat/VIRALKAMIPRESS/0hbulan/achikdia.com