Ramai K3cam Mimi Lana Dan Ditvduh Tak Ada Perasaan MaIu Lagi Kerana Jadi ModeI Pakaian DaIam

Menjadi wajah atau duta kepada sesuatu jenama antarabangsa sememangnya impian buat semua selebriti.

Selain daripada bayaran yang tinggi dan juga bakal dikenali, ia pasti akan melonjakkan nama selebriti tersebut sekali gus membuatkan mereka terkenal.

Jadi model jenama terkenal

Namun, masih ada sesetengah pihak yang kurang senang apabila melihat artis Melayu dan beragama Islam menggayakan atau menjadi model bagi jenama pakaian dalam dengan kamera video menfokuskan kepada kawasan-kawasan privasi di anggota badan.

Hal ini samalah seperti perkongsian yang dibuat pelakon terkenal, Mimi Lana apabila menjadi model untuk satu jenama pakaian dalam terkemuka dunia.

Tak payahla kot jadi model pakaian dalam

Apa yang menjadi sorotan netizen adalah penampilan Mimi Lana dan seorang lagi model dikenali sebagai Nia Atasha Rosli yang menayang pakaian dalam atas jenama terkenal itu.

Menjengah ke ruangan komen posting yang dibuat Mimi, ramai yang memintanya untuk menjaga aurat dan lebih sopan dalam berpenampilan walaupun ia atas tuntutan kerja.

Dah tak ada rasa malu ke?

Kalau mak mentua tengok macam mana lah

Tak sudah2 artis tunjuk pusat

Selain dari Mimi Lana, pelakon lelaki, Aedy Ashraf turut sama berkongsi video memperagakan seluar dalam jenama terbabit dan berkongsi di media sosial miliknya.

Sama seperti netizen di ruangan komen Mimi, pelakon drama Kisah Cinta Kita itu turut menerima dikecam kerana menayang getah seluar dalam demi menjayakan projek iklan tersebut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ig Mimi Lana/achikdia.com