Ramai Menhent4m Aiman Hakim Ridza Dan GeIar BeIiau Lelaki Dayvs Kerana Tak Cemburu Kerana Babak lsteri Mesra Dengan LeIaki

Nama pelakon, Aiman Hakim Ridza menjadi menjadi bualan ramai apabila dia mengakui tidak kisah melihat isterinya, Zahirah MacWilson melakonkan babak mesra bersama aktor lain.

Malah, tidak berasa cemburu, sebaliknya menganggap ia hanya satu tuntutan kerja sebagai seorang pelakon. Selain itu, pelakon drama adaptasi Korea Selatan, She Was Pretty itu menyifatkan isterinya seorang yang profesional ketika berada di set penggambaran.

Aiman Hakim Ridza, suami dayus?

Bagaimanapun, kenyataan pelakon berusia 33 tahun itu membuatkan ramai mengatakan dia seorang lelaki dayus kerana langsung tidak mengendahkan perihal pergaulan seorang isteri.

Menjawablah nanti kat sana

Netizen juga berharap agar Aiman juga akan memberikan jawapan yang sama apabila disoal sewaktu hari perhitungan kelak mengenai setiap tindakannya membimbing isteri.

Betul2 Aiman tak kisah

Tidak kurang juga ada yang mengatakan kenyataan yang diberikan oleh aktor kelahiran Johor Bharu itu benar-benar menggambarkan tagline ‘Aiman Tak Kesah’.

Sekadar info, Aiman dan Zahirah diijabkabulkan pada 20 Februari 2029 di Foyer Glamhall di Mercu Mustapha Kamal di ibu kota. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan cahaya mata sulung lelaki pertama, Isaac Raees yang kini berusia setahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Rk/achikdia.com