Ramai Pertik4i AmeIia Henderson Hanya P4kai Br4 Sampai Ade Yang Perasan Tak Sepatutnya, Javh Terpes0ng Dia Ni

Baru-baru ini, pelakon Amelia Henderson ada memuat naik satu foto dirinya memakai baju seakan-akan baju dalam bersama skirt berwarna merah.

Hal itu membuatkan dirinya mendapat perhatian warganet dan rata-ratanya terkejut serta mempertikaikan tindakannya memuat naik foto sedemikian di media sosial.

Bukan itu saja, ada juga netizen mempersoalkan pegangan agamanya ketika ini kerana difahamkan, sebelum ini Amelia telah memasuki agama Islam kerana mengahwini anak saudara Sultan Kedah iaitu Tunku Harrunarasheed pada tahun 2015, namun sudahpun bercerai.

Oleh kerana itu, kebanyakkan netizen beranggapan Amelia sudah memeluk agama Islam, tetapi disebabkan pakaian serta kehidupan yang sering dipaparkan dalam media sosial, netizen merasakan Amelia sudah kembali ke agama asalnya.

komen netizen

Bahkan, disebabkan pelakon itu berpakaian seksi seperti itu, ramai mendakwa dirinya sudah tersasar jauh jika dia masih beragama Islam.

Bagaimanapun, persoalan netizen itu masih tiada jawapan dan tiada siapa mengetahui berkenaan hal terbabit.

Saya Berdarah Campur, Tak Ambil Ubat Untuk Ketiak Cerah

Sebelum ini, ketiak pelakon Amelia Henderson menjadi topik bualan di TikTok apabila rata-rata wanita mengidamkan kerana kelihatan cerah.

Ketika ditemui OhBulan!, Amelia menyatakan dirinya tidak ada mengambil sebarang ubat-ubatan bagi memutihkan atau mencerahkan ketiak.

Kata Amelia, 26, dia berdarah kacukan justeru tidak seharusnya timbul perbandingan kecerahan bahagian tubuhnya.

Antara dua, sama ada saya menangis sebab orang tak nak tengok muka saya, mereka hanya nak tengok ketiak saya ataupun saya keluarkan produk (melibatkan) ketiak dan saya jadi jutawan.

Jadi, mana satu yang lagi bermanfaat buat kehidupan saya? (tertawa). Tetapi, saya belum ada lagi terfikir nak keluarkan produk untuk ketiak.

Sebab saya rasa bab-bab kecerahan (ketiak), saya tak berapa sokong. Sebagai seorang yang berdarah campur, janganlah bandingkan kecerahan saya sebab memang saya tiada makan ubat atau buat apa-apa untuk memiliki ketiak putih.

Kita patut sayangi diri kita walau macam mana sekalipun. Benda ini kadang-kadang membuatkan saya sensitif tapi saya perlu paksa otak saya fokus kepada perkara yang positif.

Amelia berkata demikian ketika ditemui pada sidang media Gempak Most Wanted (GMW) di Astro Bukit Jalil, pada Rabu.

GMW yang menampilkan Amelia dan Sean Lee sebagai hos akan ditayangkan pada setiap hari Rabu bermula 28 September, jam 9 malam secara eksklusif di Astro Ria.

Dah lama berkecimpung

Dalam pada itu, ditanya bagaimana boleh sentiasa tenang melayan kecaman netizen, pemilik nama Amelia Thripura Henderson berkata dia sudah 11 tahun berada dalam dunia hiburan.

Tegasnya, selagi tidak melibatkan keluarga dan kawan terdekat, dia boleh ‘pejam mata’ dan pekakkan telinga.

Saya dah berada dalam industri sangat lama. Dah macam-macam saya dengar bukan sahaja pasal diri sendiri tetapi pasal keluarga.

Tetapi, komen orang saya tidak peduli sangat selagi mereka tak sentuh keluarga atau kawan-kawan saya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: beautifulnara/ohbulan/achikdia.com