Ramai Terkejvt Gara-Gara Shuk Sahar Jadi Tetamu Jemputan Kongsi Kisah Rumah Tangga

Nama pelawak, pelakon, dan pengacara Shuk Sahar kembali menjadi sebutan netizen. Ia susulan selepas selebriti itu diundang menjadi tetamu jemputan dalam sebuah program bual bicara yang dihoskan oleh pengacara nombor satu Malaysia, Datuk Aznil Nawawi.

Dijemput Untuk Kongsi Kisah Rumah Tangga

Menerusi hantaran di akaun Instagram rancangan tersebut, Shuk dilihat sedang ditemu bual oleh Aznil atau dikenali ramai sebagai Pak Nil mengenai kisah rumah tangganya yang pernah bergolak sebelum ini disebabkan isu cvrang.

Cetus Kec4man Netizen

Walaubagaimanapun, pemilihan Shuk sebagai tetamu undangan telah mencetuskan kemar4han dalam kalangan netizen yang berpendapat stesen televisyen tersebut hanya mahu mengejar rating semata-mata. Malah ada yang berpendapat isteri kepada Shuk, Rossa Sera yang seharusnya menjadi tetamu jemputan program itu.

Terdahulu, Shuk menjadi perhatian ramai berikutan beberapa dakwaan dia pernah berlaku cvrang dengan isterinya, Rossa atau nama sebenarnya Rossalennah Natassiah Asshaferah yang pernah tampil mendedahkan bukti.

Sekadar info, Shuk dan Rossa mendirikan rumah tangga pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan, Nur Qurratu Ain, 5, dan Nur Assifati Aimi yang kini berumur dua tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Murai MY