Ramai Terkejvt Jawapan Baby Shima, Bila Ditanya Soalan Ini, Saya Buat Apa Yg Peminat Suka Je

Penyanyi sensasi Baby Shima enggan mengambil kisah mengenai sikap segelintir netizen yang seolah-olah bertindak menjadikan dirinya sebagai bahan kec4man.

“Mulut orang memang tidak boleh nak tutvp. Buatlah apa sahaja, sekalipun kalau saya manja dengan kucing, tetap kena kec4m. Bukan saya seorang sahaja kena begitu”

“Neelofa yang bertutup litup pun tetap kena kec4m. Zaman sekarang kec4man itu sudah biasa”

Tidak kisahlah mahu cakap apa, saya buat tidak tahu sahaja,” kata penyanyi berusia 30 tahun itu.

Penyanyi lagu Pvra-Pvra Bujang itu menjelaskan, dia hanya ingin menjadi diri sendiri walaupun orang ramai seperti kurang gembar dengan perk0ngsiannya di media s0sial.

BENG4NG nama dan foto digunakan tanpa keben4ran, penyanyi Baby Shima membuat satu lap0ran polis bagi mempert4hankan dirinya.

Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli, 30, berkata tindakan itu diambil selepas pihak berkenaan berulang kali melakukan perkara sama untuk tujuan pr0mosi sebuah pr0gram di Johor Bahru.

“Dia dah mem4nipulasikan nama saya demi kepentingan sendiri sedangkan dia tidak ada pada ev3nt tersebut. Kepentingan tersebut untuk dia menjval tapak (pernlagaan) dia dan mendapatkan taj4aan,” katanya kepada mStar.

Jelasnya, pih4k berkenaan juga belum mengetahui Shima membuat lap0ran polis berhubung lsu berkenaan.

“Saya cuma jadi diri sendiri. Saya menari dan menyanyi seperti biasa. Kalau menghiburkan orang juga satu kesaIahan dan terus dikec4m, saya tidak boleh ambil kisah”

“Saya buat apa yang menyenangkan saya dan peminat setia. Itu sudah cukup,” ujarnya lagi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Utusan/achikdia.com