Rvpanya 1 MaIaysia Tertipv, SpekuIasi Tentang Vide0 Eina Azman Menangis Angkara PenyondoI Akhirnya Terjawab

Sebelum ini, tular di media sosial sebuah video yang memaparkan pelakon Datin Eina Azman menangis sehingga mencetuskan kebimbangan dalam kalangan peminat mengenai keadaan dirinya yang terkini.

Mana tidaknya, pelakon yang berusia 28 tahun itu sekan-akan memberi bayangan dirinya tidak dihargai seseorang malah ada segelintir netizen membuat dakwaan mahligai Eina bersama suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah berada dalam masalah.

Pun begitu, segala spekulasi tersebut terungkai apabila rupa-rupanya punca Eina menangis apabila menyangka suami kesayangannya itu lupa untuk mengucapkan ulang tahun kelahirannya seperti tahun-tahun sebelum ini.

Susulan itu, menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikTok, kelihatan Kaiser tampil memberikan kejutan kepada isterinya itu dengan membawa sejambak bunga wang ketika pelancaran produk baharu pada malam Jumaat.

Dalam video tersebut, Kaiser turut memohon maaf kerana tidak mengucapkan ulang tahun kelahiran kepada isterinya yang jatuh pada 13 Mac lalu kerana ingin membuat kejutan yang berlainan berbanding sebelum ini.

“Saya nak buat kejutan untuk dia, saya tak nak orang tahu. Ini kali pertama dia bekerja masa ulang tahunnya. Selama ini tidak pernah buat macam ini”

“Tapi bila dia menangis hari itu, saya hampir nak beritahu dah. Saya tak pernah lupa ulang tahun dia,” katanya dalam siaran langsung berkenaan.

Bukan itu sahaja, Eina mengakui dia terlalu memikirkan perkara tersebut terlalu mendalam sehingga merasakan dirinya tidak dihargai oleh suami.

Eina yang menangis sambil berpelukan dengan suaminya sebagai tanda pendamaian selepas salah faham yang berlaku memaklumkan dia hanya mahu Kaiser mengucapkan hari jadinya sama seperti tahun-tahun sebelum ini.

“Akhir-akhir ini banyak kes orang ketiga. Dia pula tak ucap ulang tahun dan buat tak tahu sahaja. Selalunya bila hari jadi saya, dia akan ada”

“Saya tak nak semua ini, saya nak dia ucap sahaja macam selalu. Orang kan selalu kata, bila suami dah tak ucap apa-apa dia dah lain,” ujarnya.

Sekadar info, Eina mendirikan rumah tangga bersama Kaiser pada 31 Ogos 2014 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata kembar sepasang iaitu Aubrey dan Karl yang berusia tujuh tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: tt nanadbebe