Sampai Ibu Sendiri Mvrung Ditvduh Tak Pandai Jaga Anak, Kak KM Terp4ksa Bl0ck Normah Di IG

Usahawan $ensasi Kak KM sering mengund@ng k0ntroversi berhubung penampilan $eksinya di media s0sial. Jadi tidak hairan sekiranya dia seolah-olah sudah ‘keb@l’ dengan kec@man netizen.

Bagaimanapun Liana yang lebih disapa Kak KM mended@hkan ibunya juga turut sama terp@lit sama apabila usahawan itu kec@man netizen.

Ibu mana yang tak menegur tingkah-l@ku tidak baik anaknya?

Menurut Kak KM, ibunya Normah Damanhuri sentiasa memberi nasihat agar sentiasa berh@ti-hati dalam setiap perkara yang ingin dik0ngsikan.

Walaupun sudah diberikan peringat@n, namun anaknya tetap meneruskan perk0ngsian berbentuk $ensasi dengan tujuan meningkatkan $trategi pemasaran.

“Sebenarnya mak dah beberapa kali minta saya berhenti buat video sebab asyik kena kec@m tapi saya minta dia rileks. Awal-awal dulu saya bl0ck Instagram mak saya supaya dia tak tengok video saya di Instagram tapi baru-baru ni saya buka balik.

“Segala k0men saya tidak suka membaca, tetapi mama yang suka sampaikan dan dia sendiri yang ra$a d0wn.

“Mama tidak pernah menangi$ tetapi mvrung. Bukan mama tidak peduli, tetapi saya yang minta supaya tidak perlu peduli. ‘mama duduk diam-diam, saya tahu kerja saya.

“Sejujurnya emak memang tegur saya hari-hari tapi saya yang degil. Kalau orang kata mak saya tak pandai jaga anak, pergi lantaklah. Kalau kau bagus jagalah anak dan emak kau baik-baik” katanya.

Dalam pada itu, usahawan jamu ini memberitahu dia tidak ambil endah dengan setiap spekula$i netizen kerana perkongsiannya itu atas tujuan perniagaan.

“Yang kec4m pun saya l@yan baik-baik sahaja, saya tak mahu bermu$uh dengan sesiapa. Apa yang penting emak dan keluarga faham sudah cukup. Komen-komen bvruk tu saya tak l@yan,” ujarnya lagi

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Mstar