Sangat Berhati Bin4tang Dan J4hat ApabiIa Shuhada PuIa Ditvduh Kvrang 4jar, Ded4h Pend3ritaan Dianggap Pr0vok Suami

Kontroversi melibatkan rumah tangga pelakon, Hafidz Roshdi dan isterinya, Nurul Shuhada Shukri sememangnya menjadi perhatian ramai.

Pendedahan demi pendedahan yang dibuat oleh Shuhada atau mesra disapa Shu rupanya ada pihak yang tidak senang dan telah meninggalkan komen kurang enak diatas kenyataan yang dikeluarkan oleh wanita tersebut.

Netizen tuduh Shu kurang ajar

Memetik laporan dari portal Cari, satu tangkapan layar berkenaan komen yang diperoleh dari media sosial mengatakan yang Shu bersikap kurang ajar kerana dikatakan sengaja membuat provokasi kepada Hafidz.

Ada yang kata patut kena 10 lagi jahitan. Jahatnya!

Ada juga mengatakan yang tindakan Shuhada bercerita kepada umum berkenaan apa yang dialami disebabkan kecurangan suami menjadi punca dia ditumbuk kerana cuba mengaibkan suami.

Lebih kejam, ada netizen yang meninggalkan komen mengatakan sepatutnya wanita berusia 29 tahun itu perlu ditambah 10 jahitan lagi kerana membuat suami hilang sabar.

“Padan muka. Balasan kepada wanita yang mulut kurang ajar. Tak hormat suami dan kuat provoke. Elok tambah lagi 10 jahit di belah pipi kanan tu,” tulis netizen.

Terdahulu, Shuhada telah menerima 10 jahitan di mukanya selepas ditumbuk sebanyak tiga kali oleh Hafidz Roshdi.

Kejadian tersebut dipercayai rentetan daripada tindakan pelakon itu yang melafazkan cerai melalui telefon selepas ‘kantoi’ curang dengan wanita lain.

Wanita terbabit juga mengakui perkara itu dan memohon maaf diatas keterlanjurannya menjalinkan hubungan dengan Hafidz yang masih lagi suami orang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: Portal Cari/achikdia.com