Sangat GentIe, Syamsul Yusof Tiba Di Mahk4mah Jalan Sambil Tangan DaIam Kocek Untuk K3s Sebvtan Cer4i

Umum sedia maklum, hari ini merupakan tarikh sebutan kes bagi permohonan cerai yang melibatkan pasangan selebriti Puteri Sarah Liyana bersama suaminya, Syamsul Yusof di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan.

Menurut sebuah hantaran yang dimuat naik oleh Media Hiburan di laman Facebook, kelihatan pengarah kontroversi itu sudah tiba di mahkamah dengan berpakaian serba hitam serta bersongkok.

Dalam video tersebut, pengarah yang berusia 38 tahun itu berjalan sambil tangan di dalam kocek dengan diiringi beberapa individu yang lain sempat menegur media yang hadir telah berjaya meraih perhatian ramai.

Nampak tenang, dalam hati kita tak tahu

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa sebak dengan kemelut rumah tangga yang berlaku antara pasangan selebriti tersebut.

Malah, meskipun Syamsul dilihat tenang hadir ke mahkamah tersebut, ramai tidak tahu apa yang dirasainya pada ketika ini untuk memberi jalan penyelesaian terhadap konflik yang dialami bersama isterinya.

Semoga dipermudahkan segala urusan

Namun begitu, ramai yang mendoakan agar urusan Syamsul dan Puteri Sarah dipermudahkan dan berharap agar segala kemelut yang berlaku dapat diselesaikan dengan cara yang baik.

Terdahulu, Puteri Sarah telah memfailkan cerai terhadap Syamsul Yusof dan tarikh sebutan kes permohonan cerai akan berlangsung pada 7 Mac ini di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan.

Puteri Sarah membuat keputusan sedemikian dengan alasan tidak dapat hidup bersama lagi kerana tiada persefahaman antara mereka.

Sebelum ini, Syamsul Yusof telah membuat pengakuan pada 6 Januari lalu dimana dia sudah berkahwin isteri kedua yang bernama Ira Kazar yang juga merupakan anak kepada pelakon veteren, Kazar Saisi di Thailand.

Sekadar info, Puteri Sarah telah mendirikan rumah tangga bersama pengarah terkenal, Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 6, dan Sumayyah, 4.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: media hiburan/achikdia.com