Sangat Mencvrigakan, lni Reaksi Teman Wanita Azri Buat Ramai Curlga SeteIah Disurvh Bercakap

Masih belum habis tempoh idah namun pelakon Ellie Suryati yang baru sahaja berplsah akui cukup rlsau mengenangkan perihal bekas suaminya, Azri Iskandar tika ini.

Mana taknya, selepas lelaki tersebut mengumumkan bakal berkahwin baru malah muncul pula seorang wanita lain mengaku sebagai ex-girlfriend.

Adakah Azra ni real? Sebab kita tengok dekat Google dia tak keluar…Jangan main-main dengan hidup orang.

Baru-baru ini pula timbul lsu tentang profil sebenar bakal isteri kepada Azri yang dipercayai bernama Dr Azra juga seorang penulis skrip. Mana taknya, sehingga ke harini masih belum ada sekeping gambar yang menampakkan wajah tular malah ramai pula yang mengesyaki akaun Facebook milik wanita tersebut juga seperti palsv.

Baby, boleh tak you cakap sekejap apa yang dia tanya……Abang ingat Azra break lunch
Ketika ditemubual pihak Melodi pada minggu lalu, keadaan bertambah mengeIirukan apabila Azra.

yang dihubungi oleh Azri bagaimanapun cepat-cepat meletakkan telefon saat mengetahui
percakapan tersebut dirakam. Pelakon lelaki berkenaan juga turut sama terkejvt namun sempat
meminta maaf kepada pengacara dengan memberi alasan wanita itu sedang sibuk shooting.

Jelasnya lagi, setelah berjumpa dengan keluarga bakal isterinya di Perlis barulah dirinya akan berkongsi dengan lebih lagi gambar-gambar lain.

Dia dah letak pastu take care love you tu untuk sape?…Azri tak pernah jumpa ke baby dia tu?
Macam nak mengelak.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mengakui cukup teragak-agak akan identiti sebenar wanita bernama Azra tersebut. Dalam pada itu, ramai yang berharap Azri dapat lebih berh4ti-h4ti selain rlsau jika benar tertlpu dengan ‘love sc4mer’.

“tengah shooting ke taknak jwb sbb cakap tgh live record”

“dia dh letak pastu take care love u tu utk sape”

“maaf kan saya tergelak sebab terlalu sweet bebenor wow baby”

“keslannya pd bekas istri,wlupun dh jadi bekas tp tetap rasa sakltnya bila bekas suami g baru bcer4i dh ada pganti”

“pelik klau tgh shooting kn de spa yg knl dctr azra ni lagi plik trus letak phone”

“ckp gah shooting pun mcm nk mengelak.”

“Dr pun ada shooting k..mmg pandai berlakon betul”

“sblm tu elok je cakap.. lepas tu trus bisik2…kena sc4mm azri ni”

“mulai arini aku XNAK suami aku panggil sayang kt aku. kena panggil BABY”

“dorg pernah jumpa ke tak? ada org dalam industri drama ni kenal dan boleh sahkan identiti Azra ke tak”

“awal2 ckp ok jer…tau tgh rekod live teros bisik shoooting”

“tgh shooting boleh angkat phone”

“azri tak pernah jumpa ke dgn baby dia tu”

“macam macam perangai manusia sekarang”

Video:

Sumber : klsahdunla